Probabil cu totii stim ca pe data de 25 a avut loc la Barcelona unul din cele mai mare evenimente dedicate tehnologiei mobile, zeci de telefoane si gadget-uri si-au facut aparitia, printre care putem sa evidentiem si noul model de la Allview, este vorba despre Viper S , un smartphone ce imbina performanta cu pretul destul de scazut.

Allview Viper S este indiscutabil un concurent pentru Galaxy S4, caracteristicile sunt in mare parte asemanatoare, in multe cazuri chiar peste, putem remarca procesorul cu frecventa 1.4 GHz Quad Core Qualcomm Snapdragon si memoria RAM de 2 GB, pe langa aceste caracteristici putem evidentia si ecranul de 5 inch ce foloseste tehnologia IPS HD OGS, contrast puternic, luminozitate foarte buna la soare si raspuns extrem de bun.
Toate aceste caracterstici pe care le-am prezentat mai sus se completeaza cu solutia grafica AdrenoTM de 450 MHz, in mare parte nu avem decat sa spunem ca ofera utilizatorilor o experienta placuta in ceea ce priveste functionalitatea telefonului, de la browsing pana la jocuri  si multi tasking.
Camera foto nu se lasa mai prejos, este de 13 MP cu Autofocus care ofera si inregistrare video la o rezolutie FULL HD, de asemenea mai dispune de functii precum red eye reduction, eraser, fotografiere HDR, time lapse, smile detection şi V-gesture. Camera din fata device-ului este de 5 MP, cu aceasta camera ne putem face un autoportret excelent sau o putem folosi in apelurile video de pe messenger, skype etc.
„Suntem bucuroşi să fim prezenţi pentru al treilea
an consecutiv la cel mai important târg de IT&C din Europa. Cu o săptamână
în urmă am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului
X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de
lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat
necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”, a declarat Lucian
Peticilă, General Manager Allview
Noul device Allview Viper S  poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepand
din luna aprilie, la preţul de 1.299 lei. Un pret foarte accesibil tinand cont de caracteristicile pe care le ofera. 

1 thought on “Allview lansează smartphone-ul Viper S

  1. Promite multe acest telefon! Am avut un Samsung Galaxy S4 pe care l-am vandut – se aseamana f mult + ca are 2 simuri. nu ma deranjeaza ca are un procesor mai slabut si un display cu o rezolutie "mai mica" – desi este arhisuficienta. De abia astept sa vina pe stoc sa il pot cumpara! Felicitari celor de la Allview!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image