Allview X1 Soul – pret, review si pareri !

0

Astazi avem oportunitatea si placerea, in acelasi timp, de a va prezenta unul dintre cele mai noi si mai performante telefoane aparute recent pe piata de specialitate din Romania.

Suntem siguri ca oricine dintre noi si-ar dori un asemenea telefon in posesia sa, iar in cele ce urmeaza va vom si argumenta aceasta afirmatie prin prezentarea detaliilor, atat estetice cat si tehnice, ale acestui produs.

Telefonul Allview X1 Soul ne este prezentat atat in culoare negru cat si in alb, avand o greutate de numai 129.4 grame la dimensiunile standard de 143x69x7.9 milimetrii. Asadar, din punct de vedere estetic, telefonul arata excelent, fiind foarte usor si simplu de manevrat.

Dar, stim bine ca mai presus de aspectul estetic este calitatea si performanta, asa ca vom incerca sa va detaliem cat mai bine functiile tehnice ale acestui dispozitiv.

Display-ul telefonului Allview X1 Soul este unul de tip FULL HD IPS, cu tehnologia Capacitive Multi-Touch inclusa. Dimensiunea acestuia este de 5 inch si are o rezolutie de 1920×1080 pixeli.

Sistemul de operare al acestui telefon exceptional este unul dintre cele mai bune, si anume Android 4.2 cu versiunea imbunatatita Jelly Bean.Cu ajutorul acestuia, veti putea rasfoi la cei mai inalti parametrii, aplicatiile sau fisierele de pe dispozitivul dumneavoastra.

Ceea ce face din acest Allview X1 Soul unul dintre cele mai puternice si performante telefoane, il reprezinta procesorul cu care este dotat. Asadar, avem parte de un proces Cortex-A7 Quad-Core, foarte puternic de 1.5 GHz.

Cu ajutorul acestui procesor atat de puternic veti beneficia, in orice moment, de cea mai buna calitate de rulare a aplicatiilor, a fisierelor sau a navigarii pe internet. In plus si viteza de rulare este una foarte ridicata, putand viziona linistiti chiar si fisierele video, fara teama intreruperii sau a incetinirii acestora.

Nici placa video a acestui telefon nu se lasa mai prejos, ea fiind una foarte buna, de tip PowerVR SGX544.

In acelasi timp avem parte la acest produs de o memorie RAM de 2 GB si o memorie flash integrata de 32 GB.

Toate acestea fac din telefonul Allview X1 Soul unul exceptional, de o inalta calitate si performanta. Acesta este dotat cu o camera frontala de 5 megapixeli si una principala de 13 megapixeli, prevazuta cu AutoFocus OV12830.

In ceea ce priveste conexiunile de date, acestea se pot realiza prin GPRS, EDGE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, 3G dar si prin USB 2.0

Cat despre bateria telefonului Allview X1 Soul, va putem informa ca este de tip Li-Polymer 2000 mAh. Aceasta are o durata de viata de 250 ore in stand by, iar in convorbire de aproximativ 300 de minute in 3G si de 360 de minute in 2G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image