Cu totii ne dorim atunci cand plecam in vacanta sa cheltuim cat mai putini bani pe biletele de avion. Din aceasta cauza incepe goana dupa oferte si informatii pe la agentiile de turism, dar si cautari pe diversele site-uri destinate rezervarilor de bilete. Si mare ne este mirarea cand prietenii gasesc bilete la preturi mai mici decat ale nostre.

Ce este de facut in acest caz? Solutia este una simpla si la indemana oricui, daca acordam putina atentie acestui lucru si ne planificam din timp plecarea. In randurile de mai jos va vom da cateva sfaturi pentru a gasi bilete de avion la preturi avantajoase.

Un prim sfat este acela de a cumpara biletele cu cateva luni bune inainte de plecarea in vacanta. In felul acesta, indiferent de la ce companie ati cumpara, de escale sau de destinatie, va veti alege cu bilete la preturi mici. Daca va numarati printre cei care considera ca biletele de la o companie low-cost au preturi mai bune si le puteti cumpara inainte cu putin timp de plecare, va spunem ca puteti sa beneficiati de conditii mai bune de zbor si chiar de preturi mai mici la o companie de linie, daca va interesati din timp.

Un alt sfat care o sa va ajute, consta in a urmari promotiile pentru biletele de avion in fiecare zi. Nu este greu, avand in vedere ca v-ati ales deja destinatia de vacanta cu mult timp inainte de plecare. Astfel, puteti sa urmariti site-urile companiilor aeriene, site-urile de rezervari online sau ofertele agentiilor de turism.

Avand in vedere ca aveti deja in minte locul unde o sa va petreceti concediul, este bine sa va interesati ce companii aeriene au zboruri catre destinatia respectiva si sa va abonati la newsletter-ul acestora sau sa dati like paginii de Facebook, pentru ca cele mai multe isi anunta promotiile aici. De asemenea unele site-uri de rezervari precum cmbflights.ro online au, cateodata, preturi mai mici la bilete, decat companiile aeriene. Nu uitati nici de agentiile de turism, pentru ca se intampla ca acestea sa cumpere un numar mare de bilete sau intregul avion de la compania de zbor si asa isi permit sa faca reduceri considerabile clientiilor.

Ultimul sfat, dar cel mai important, pe care vi-l dam este ca atunci cand gasiti biletele de avion la o oferta buna, nu mai stati pe ganduri ci cumparati-le. Pretul se poate modifica de la o zi la alta, chiar si de la ora la ora. Nu va ganditi ca daca mai asteptati o sa mai scada pretul, pentru ca piata biletelor de avion functioneaza altfel si puteti risca sa pierdeti promotia. Daca nu v-ati planificat bine bugetul si nu dispuneti de bani in momentul acela, o solutie salvatoare poate fi cardul de cumparaturi. Unele agentii si companii aeriene au parteneriate cu bancile si puteti sa platiti in rate fara dobanda.
Acum, ca ati reusit intr-un final sa va cumparati bilete de avion ieftine, va dorim sa aveti o vacanta placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image