Ghetele kangoo sunt foarte confortabile si marimile sunt flexibile deoarece folosesc adaptori liniari care se pliaza pe forma piciorului dumneavoastra. Acestea se potrivesc perfect in 95% din cazuri. Ghetele kangoo sunt unisex si sunt marcate cu marimi masculine in centrul acestora. Sunt disponibile doar pentru marimi intregi asa ca daca doriti o jumatate de marime, comandati marimea imediat superioara. Nu va va deranja daca marimea este putin mai mare deoarece cataramele va permit o reglare fina.

Atunci cand purtati astfel de ghete, asigurati-va ca verificati captuseala, la partea din interior, pentru a va asigura ca este la locul ei si ca piciorul se potriveste bine si ca nu sunt riduri ale captuselii. De asemenea, purtati ciorapi care sa va acopere glezna, de preferat o pereche mai groasa. Asigurati-va ca nu strangeti prea mult cataramele. Ghetele kangoo sunt foarte stabile si nu necesita foarte mult sprijin pe glezna iar piciorul nu trebuie sa fie una cu gheata. Degetele dumneavoastra ar trebui sa atinga partea din fata a captuselii. Exista posibilitatea sa simtiti ca aceste ghete sunt stramte la inceput, dar acest lucru este in regula. Captuseala se va adapta la piciorul dumneavoastra si va ceda usor daca este necesar.

Atunci cand auziti un clic la inchiderea fiecarei catarame, inseamna ca aceasta s-a inchis. Daca nu auziti acel sunet, atunci inseamna ca incercati sa strangeti prea mult catarama. Eliberati-o usor si incercati din nou. Ghetele kangoo sunt foarte stabile si usor de folosit si, de obicei, dureaza doar cateva minute pentru a va obisnui cu ele. Exista cateva reguli importante atunci cand folositi ghetele kangoo. Atunci cand le incaltati, asigurati-va ca stati jos. Cea mai dificila parte a purtarii acestor ghete este sa stati nemiscati.

Atunci cand sunt noi, ghetele kangoo sunt foarte rigide asa ca este bine sa le rodati putin la interior la primele antrenamente. Faceti acest lucru sarind in sus si in jos intr-un singur picior timp de aproximativ 10-15 sarituri si repetati aceleasi miscari cu celalalt picior. Dupa aceea, puteti incepe sa sariti pe ambele picioare. Asigurati-va ca va plasati greutatea in centrul ghetelor si ca nu va lasati pe varfuri sau pe calcaie.

Ghetele kangoo sunt confectionate din cele mai bune materiale disponibile si sunt foarte rezistente. Durata de viata a acestora este de aproximativ cinci ani si toate partile pot fi inlocuite. In conditii de utilizare normala, timp de un an de zile nu va trebui sa schimbati nimic la ele. Exista totusi cateva piese mai sensibile, cum ar fi arcurile in forma de T, care trebuiesc schimbate la aproximativ 80 de ore de utilizare. De asemenea, utilizarea ghetelor kangoo la exterior poate reduce durata de viata a acestora, asa ca este bine sa le pastrati curate si uscate si nu le aruncati murdare in portbagajul masinii dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image