Stomatolog Cluj – doctorul zambetului tau!

0

Clujul musteste de cabinete stomatologice. Au aparut mai ceva ca farmaciile sau ca magazinele. Exista oferta atat timp cat exista si cerere. Chiar daca lumea are teama de stomatolog, cand sarea este pe rana deja lucrurile se schimba. Dupa ce zeci de ani au trait cu spaima de ace si stomatolog, cand lucrurile s-au agravat parca si teama s-a pierdut. Salariul unui stomatolog in Cluj ajunge si la cateva mii de euro pe luna, insa daca ne gandim la investitie, suma este destul de mica. Stomatologii nu stiu cum sa-si mai atraga clientii.

Cabinetele stomatologice Cluj au si  pagina de Internet sau de Facebook. La o simpla accesare aflam unde are cabinetul medicul stomatolog din Cluj. Pe site este adresa, numarul de telefon, locatia, preturile, precum si procedurile si preturile acestora. In felul acesta, viitorul potential client stie pe ce bani sa se bazeze cand vrea sa-si faca o programare la un stomatolog din Cluj. Oferta este variata, asa ca ai de unde alege. Marea majoritate a pacientilor isi aleg medicul nu de pe Internet, ci in urma recomandarilor primite de la un prieten, deoarece prefera sa mearga la sigur. „Eram disperata intr-o zi din cauza ca mi s-a umflat maseaua. Am cautat repede pe Internet un stomatolog din Cluj si primul pe care l-am gasit am si dat telefon sa-mi fac o programare, deoarece nu mai puteam de durere. Din pacate, la ce dureri am suportat cand mi-a fost scoasa maseaua, mai bine suportam durerea. Am simtit absolut tot ce mi-a facut, chiar daca m-a anesteziat. Nu mai fac in  viata mea asa ceva, sa aleg primul stomatolog pe care il gasesc”, a spus o pacienta.

In alegerea unui stomatolog trebuie sa aveti mare grija la cat de sterilizata este aparatura pe care o foloseste si la cat de curat este cabinetul. Nu toti stomatologii respecta regulile de igiena impuse, asa ca nu e bine sa fiti cobaii acestora. „Nu ma pot juca cu viata pacientilor mei, deoarece tot la mine se intoarce raul. E de ajuns sa se infecteze lucrarea sau o masea scoasa si acela nu mai este om, cunosc cazuri in care pacienti au fost mutilati la propriu de medici si au venit la mine ca la ultima sansa. Erau tot umflati si nu puteau manca, nici macar sa manance un colt de paine. Este ingrozitor sa vezi asa ceva”, ne spune un medic stomatolog din Cluj. Cazurile de malpraxis, din pacate, nu sunt deloc rare. Zeci de pacienti mutilati de doctori isi doresc sa li se faca dreptate. Insa procesele dureaza ani de zile, timp in care acestia se lasa pagubasi. Strang bani si pleaca in strainatate sa se trateze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image