Aveti de facut un cadou cu o insemnatate speciala unei persoane deosebite si nu stiti de unde sa incepeti cu cautarile. Va doriti ceva original, asupra caruia sa va puneti amprenta, insa nu pentru a impresiona, ci pentru ca este oferit din dragoste si prietenie. Cunoasteti magazinele ca in palma, insa nimic nu v-a atras privirile. Pe langa faptul ca sunt scumpe, nici nu arata prea bine. V-ati gandit la un tricou, la o bluza sau la un echipament de bicicleta, persoana fiind o mare iubitoare a plimbarilor pe doua roti.

Dupa ce ati stat mai mult pe ganduri, din plictiseala, ati inceput sa cautati ceva idei pe Internet. Persoanei ii plac cadourile inedite, ceva cu care sa iasa in evidenta. Dupa cateva cautari in liniste, ati dat peste cateva caricature la sectiunea „cadouri personalizate”. Nimic neobisnuit, doar ca acestea pot fi facute pe…cravata. Prietenul caruia ii veti oferi cadoul este director al unei firme de IT, insa ii place sa diferit, lucru pe care se bazeaza si atunci cand intra pe usa de la birou. Tinuta in firma nu este obligatorie; fiecare poarta ce ii place, lejer sa fie si sa se simta bine.

Cravata cu personalitate

Datorita cadourilor personalizate skinit.ro, este mai usor ca niciodata sa oferiti un cadou care care va pastra amintirea oferirii lui vie si amuzanta. Un avantaj al acestei tehnici – de imprimare a caricaturilor pe cravata – este tehnica digitala folosita pe tableta de grafica Wacom. Dupa cum afirma producatorii, tehnica este un pas inainte in domeniul graficii, aceasta imbinand arta cu tehnologia. Detaliile se observa pana la cel mai mic punct. Cu siguranta veti fi multumita de rezultate, indiferent daca alegeti o cariactura simpla, una complexa ori un portret.

Ca sa intrati in posesia unui astfel de cadou, lucrurile sunt simple: dupa ce ati gasit firma care sa va ajute in demersul de a face un cadou de neuitat, urmatorul pas este sa trimiteti pe adresa de e-mail fotografia dup care sa fie realizata caricatura. Pe site-ul de prezentare puteti alege gradul de complexitate. In termen de maxim 48 de ore, veti primi caricatura pe mail pentru a vedea daca va place rezultatul. Urmeaza imprimarea pe cravata, iar plata se va face in momentul in care veti primi produsul.

Cana personalizata

Cu doar 20 de lei, puteti cumpara si o cana pe care sa imprimati o poza cu chipul celui pe care doriti sa il surprindeti. Cu siguranta, sarbatoritul va va aprecia initiativa cu cadourile personalizate si se va bucura pentru surpriza oferita. Si, de ce nu, poate fura ideea pentru a o transmite mai departe colegilor sau persoanelor apropiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image