Hotelurile din Cluj, calitate la preturi de neegalat

0

Interesat de prelevarea de probe din bucataria de clasa mondiala? Restaurantele hotelurilor de cinci stele din Cluj-Napoca iti permit sa faci asta, si nu numai. Veti descoperi chiar posibilitatea de a face o rezervare la hoteluri de prima clasa in apropierea locuri aglomerate din regiune si a centrelor comerciale pline de viata. In plus, multi turisti care viziteaza hotelurile de cinci stele din Cluj-Napoca au fost surprinsi cu tarife incredibile si reduceri profunde, astfel incat sa puteti avea parte de o afacere ieftina, fara a sacrifica un gram de calitate.
Tot ceea ce ti-ai putea dori, eventual si cateva lucruri despre care nu credeai ca-ti sunt necesare, asta e ceea ce veti primi atunci cand stati la un hotel cu 5 stele din Cluj-Napoca.

City Plaza, un hotel de exceptie

Acest hotel Cluj se afla amplasat minunat, chiar in centrul orasului, dar pe o strada linistita, departe de agitatie. Parcarea are locuri din belsug si este gratuita. Camera dubla Deluxe este moderna, recent decorata si spatioasa. Patul de dimensiuni king size, cu o saltea buna si pilote separate in stil german, te vor convinge ca alegerea a fost una buna. Camera contine, de asemenea, un televizor, perdele si draperii, veioze, canapea, fotoliu, dulap, seif, birou si scaun. Exista, de asemenea, WiFi eficace, fara costuri suplimentare si aer conditionat care functioneaza bine si in liniste. Baia alaturata este mare si contine o toaleta separata cu propria usa, un dus cu presiune foarte buna, iar produsele cosmetice sunt italiene si de calitate decenta. Poti vedea o sala de sport, destul de mica, si folosi piscina, sauna si cada cu hidromasaj, toate destul de minunate. Micul dejun este reprezentat printr-un excelent bufet cu produse de buna calitate. Un dezavantaj ar fi daca sederea se nimereste intr-o seara de sambata, cand la restaurant au loc nunti. Muzica s-ar putea sa-ti zguduie linistea putin, insa daca la decazare primesti un voucher de reducere, efortulmerita pe deplin. Vei fi placut surprins de acest lucru si va ajuta hotelul sa-si rascumpere imaginea in ochii oaspetilor.

Sun Garden, un resort perfect de weekend

Hotelul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece un weekend de vis. Orice va puteti imagina veti avea aici: de la servicii de calitate, la check-in foarte devreme, SPA, masaj de toate tipurile, golf, produse alimentare delicioase. Dupa trei nopti petrecute aici si nu am gasit nimic de comentat. Insa trebuie clarificat un aspect: copiii nu au acces la spa, ceea ce este perfect. Puteti imparti zona de spa cu un membru al familiei dumneavoastra si celalalt poate petrece timpul cu copiii pe la piscina si la mini-SPA-ul din zona. Valoarea primita versus pretul pe care il platiti, dau sens si merita din plin. Un loc recomandat cu oata inima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image