„Bun” mi-am zis. Inseamna ca am nimerit unde trebuia. 
Intru, dau peste un domn amabil care ma preia imediat si ma intreaba ce problema am. Nu pot sa nu observ multitudinea de televizoare care zac pe rafturi, unele readuse la viata, iar altele asteptand cuminti sa intre in „operatie”.
In fine, incep sa-i povestesc domnului ca i-am gasit firma de reparatii pe internet. Cautam exact reparatii tv pentru ca televizorul meu o luase razna. Sigur, am omis sa-i mentionez ca si eu o luasem razna, ca de o bucata de vreme nu ma mai puteam relaxa corespunzator privind un meci sau o emisiune sportiva. 
Imi pune cateva intrebari in legatura cu problema: cand am observat ca se inchide si se aprinde, daca acum se mai deschide uneori, daca se aude un sunet ciudat in spate, la cat timp se inchide etc. Povestesc domnului toate aceste detalii si hotaram impreuna ca este mai avantajos pentru mine sa primesc tehnicianul direct acasa. 
Mi-a placut aceasta solutie, pentru ca ma scutea de a transporta cateva kg bune (am un televizor mai vechi) pe strazi. Am stabilit deci o zi si o ora in functie de programul meu si a ramas sa astept cuminte (si nerabdator) acasa.
La data programata, specialistul a ajuns la mine pentru a vedea ce se intampla cu televizorul care se tot inchide cand iti era lumea mai draga. Avea cu el cateva scule, printre care o trusta impresionanta de surubelnite de tot felul. Am asezat impreuna televizorul cu fata in jos si i-am desfacut capacul. S-a uitat inauntru, la sursa de alimentare si la placa si a constatat destul de repede ca pe placa de baza exista un condensator umflat. Norocul meu a fost ca el deja avea la el aceasta piesa elecronica mica, ce incepuse sa dea pe dinafara asa ca a schimbat-o cu ajutorul unui instrument care arata ca un pistol de lipit.
A asezat la loc toate componentele si a apasat pe butonul de power. Televizorul a pornit. Dar, pornise si inainte insa problema era ca se tot oprea sau pornea aleator. Specialistul in reparatii tv a concluzionat insa ca de acolo era problema si m-a asigurat ca televizorul va functiona bine in continuare. A asamblat si capacul din spate la loc. 
Pretul pentru reparatia tv a fost unul decent. Sincer ma asteptam sa-mi ceara mai multi bani. Bine, e posibil sa fi avut si eu noroc de o problema minora, caci daca era nevoie de schimbarea unei componente mai costisitoare, cu siguranta m-ar fi ajuns mai scump.
Folosesc televizorul de mai bine de 4 luni si de atunci nu am mai avut probleme. Ma bucur ca s-a intamplat sa gasesc rapid o firma de reparatii tv, cu serviciu disponibil direct la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image