Avantaje si dezavantaje ale tricourilor personalizate

0

In acest articol vom discuta despre avantajele unui tricou personalizat, ceea ce inseamna ca vom aborda si dezavantajele acestuia, prezentand argumente in favoarea atat a avantajelor cat si dezavantajelor.

Fiind un tricou, deci un obiect vestimentar, acesta are rolul de a oferi protectie organismului impotriva vremii si a soarelui, insa fara a „astupa” prea mult din corp oferindu-i astfel o sansa pielii sa respire. Fara un tricou pe timp de canicula cel mai probabil vom suferi arsuri severe pe piele mai ales daca stam cateva ore pe afara, situatie in care putem sa ne bucuram de faptul ca avem un tricou si ca il putem folosi.

Asadar, un prim avantaj este faptul ca tricoul personalizat, fiind un tricou, ofera protectie impotriva soarelui pe timp de canicula, insa fara a obstructiona prea mult din posibilitatea pielii de a respira. In acest sens putem spune ca primul dezavantaj al unui tricou personalizat este ca nu prea poate sa fie purtat pe timp de iarna fara a adauga si o haina mai groasa peste, fapt care reduce semnificativ din impactul vizual al tricoului personalizat, pentru ca acesta nu se mai vede deloc.

Un alt avantaj al tricoului personalizat este libertatea de exprimare, el este precum un tablou gol pentru un artist, in sensul ca ofera posibilitatea persoanei care isi doreste sa il personalizeze sa aleaga absolut tot, de la culoare sau culori, zonele pe tricou in care culorile sa fie prezente, spre exemplu o persoana poate isi doreste ca zona umerilor de la un tricou sa fie colorata intr-un anumit fel, iar zona toracelui in alt fel. Atat despre culori, acum trecem la restul de elemente care pot fi imprimate pe orice tricou, iar aici vorbim despre toate simbolurile posibile, fel de fel de imagini, mesaje,c itate de la personalitati celebre preferate, personaje si multe altele, toate fiind la indemana celui care personalizeaza tricoul.

In acest sens am putea argumenta faptul ca insasi libertatea de exprimare si faptul ca putem alege anumite imagini sau mesaje care sa fie jignitoare pentru anumite persoane poate sa reprezinte in acelasi timp si un dezavantaj. Totodata, pentru unele persoane aceasta libertate de a alege ce anume sa fie imprimat pe tricou poate sa fie confuza si pentru ca le lipsesc acele abilitati de a imbina simboluri sau imaginile pe care le au in minte in felul in care isi doresc, fie pentru ca nu stapanesc destul de bine programe precum Corell Draw sau Illustrator, ori pentru ca nu au comunicat destul de clar operatorului de magazin ce anume isi doresc.

In fine, aceste tricouri personalizate reprezinta cu adevarat obiecte foarte versatile si putem sa intindem lista mult si bine, insa ideea este ca atunci cand alegi sa iti personalizezi un tricou, ar trebui sa iei in vedere si aceasta lista de avantaje si dezavantaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image