Frumusetea si stilul stau in detalii, iar uneori micile schimbari pot face o mare diferenta. Piesele de feronerie sunt acele lucruri care ocupa o cantitate mica de spatiu fizic intr-o camera sau pe o piesa de mobilier, dar impactul acestora este semnificativ. Daca o camera ar fi o rochita simpla neagra, atunci feroneria este bijuteria care ii da personalitate si factorul wow. Daca doriti cu adevarat sa va personalizati casa si sa-i dati acea atingere deosebita a decoratiunilor, acordati o atentie sporita feroneriei.

Tipuri de feronerie

Cei mai multi oameni cred ca elementele de feronerie se limiteaza la manerele dulapurilor de bucatarie. Acestea sunt importante desigur, dar sunt atat de multe locuri in care feroneria isi face aparitia in casele noastre.

Usi – Fiecare usa are un fel de feronerie pe ea, fie ca este vorba de un maner, o piesa decorativa, o usa glisanta cu balamale rustice sau un dulap mic, care are doar o functie utilitara. Fiecare usa are un fel de feronerie si, prin urmare, o oportunitate pentru decor.

Comutatoare si intrerupatoare – placi si capace usor de trecut cu vederea, dar care ofera oportunitati imense de decorare. Deci, dincolo de ceea ce a venit cu casa, atunci cand te muti intr-un loc, adauga si elemente noi care se potrivesc stilului tau personal.
Ferestre – La fel ca multe alte tipuri, feroneria de fereastra este subtila, dar de impact. Diferenta dintre o tija curata captusita de o perdea moderna si o versiune traditionala cu finisaje decorative este semnificativa.

Mobila –  Feroneria nu apare pe fiecare piesa de mobilier, dar are un mare impact asupra celor in care o face. Imaginati-va diferenta care se poate face prin eliminarea unor elemente traditionale de pe un sertar si schimbandu-le cu ceva elegant si modern. O schimbare subtila care poate transforma in totalitate starea de spirit a piesei.

De ce sa schimbi feroneria?

Exista cateva motive pentru care schimbarea feroneriei poate fi o idee buna. Feroneria noua poate: moderniza o piesa de epoca, se poate potrivi cu caracterul unei camere sau face mai distractiva o mobila plictisitoare.

Acum, ca oamenii au inceput sa aprecieze cat de importanta este feroneria de fapt, aceasta e mai usor accesibila decat oricand inainte. Marile magazine, cum ar fi Home Depot au selectii decente, la fel ca alte magazine de mobilier de mari dimensiuni, o mare colectie de piese unice si interesante. Nu conteaza ce stil ai; nu exista nici o indoiala ca vei putea sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image