Deces in familie: Cum ii anuntati pe cei apropiati?

0
Din experienta, firma de pompe funebre Bucuresti http://www.funerare-ieftine.ro/, stie cat de greu este sa va organizati si sa planificati toate cele necesare atunci cand apare un deces in familie.
Atunci cand o persoana draga moare exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le faceti aproape imediat. Unul dintre acestea este ca dumneavoastra sau un alt membru apropiat al familiei dumneavoastra sa se ocupe sa anunte toate rudele si prietenii ca aveti un deces in familie.
Din pacate acest lucru poate fi o sarcina extrem de dureroasa, iar dupa cateva telefoane sau vizite aproape orice persoane pare ca isi pierde din putere. Exista cateva optiuni atunci cand vine vorba despre modul in care ii puteti anunta pe cei apropiati de moartea unei persoane.
Firma de servicii funerare Bucuresti va recomanda urmatoarele 4 metode:
1. Puteti oferi personal vestea decesului. Ganditi-va la rudele si prietenii pentru care ar fi important sa auda despre decesul care a avut loc chiar de la dumneavoastra. Poate fi vorba despre frati, copii, parinti sau chiar veri apropiati. Dumneavoastra va cunoasteti cel mai bine familia si ar trebui sa va dati seama ce persoane ar trebui sa primeasca vestea in acest mod.
2. Apeluri telefonice. Daca vreti sa luati legatura cu rudele si prietenii care se afla la departare, in alta localitate sau chiar in alta tara, cel mai usor este sa-i sunati si sa le dati vestea decesului prin telefon. Daca este vorba despre persoane care se afla in afara tarii care ar trebui sa ajunga la inmormantare (copii, parinti, frati) este important sa ii anuntati cat mai repede ca sa poata organiza lucrurile, astfel incat sa poata fi prezenti la ceremonia funerara.
3. E clar ca nu puteti sa sunati toti prietenii si rudele. Este o povara mult prea grea. De aceea va sfatuim sa delegati persoane care sa faca acest lucru in locul dumneavoastra sau sa-i rugati pe cei pe care ii sunati sa-i anunte si pe altii.
4. E-mail. Nu este o metoda la care sa recurgeti pentru a trimite mesaje celor de la care va asteptati sa fie prezenti la inmormantare. Insa in acest mod puteti anunta rudele mai indepartate si alti prieteni ai persoanei decedate despre vestea cea trista. Chiar daca nu este o modalitate la indemana in unele cazuri, trimiterea unui email prezinta avantajul ca puteti directiona mesajul personal catre mai multi oameni in acelasi timp. Atentie insa, trimiteti un astfel de email doar dupa ce ati anuntat rudele apropiate, pentru ca acestea sa nu se simta jignite.
Pentru alte sfaturi utile si pompe funebre Bucuresti contactati-ne cu incredere la 0723.796.596

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image