Apartament nou sau vechi? Ce alegem si care sunt criteriile

0

Orice tanar isi doreste sa-si achizitioneze un apartament. A sta in chirie este „la moda”, insa motivele sunt din cauza ca cei care vor sa-si cumpere un apartament nu pot face acest lucru deoarece nu pot obtine asa usor un credit de la banca. Conditiile sunt multe, iar salariul nu le permite o astfel de „aroganta”. Asa ca raman sa plateasca chirie unui proprietar cat pretul unei rate la banca. Oferta apartamentelor de vanzare Bucuresti doua camere este variata, mai ales in cazul apartamentelor vechi. In ultimii ani, din cauza scaderii cererii pentru apartamente care a aparut din motivul ridicarii preturilor, acestea au ramas nevandute, iar dezvoltatorii s-au vazut nevoiti sa scada preturile sau sa vina cu diverse bonusuri cu care sa-si atraga clientii. Astfel, ca diferenta dintre un apartament intr-un bloc nou construit si un apartament intr-un bloc vechi nu este atat de mare precum ati crede.

Apartamentele vechi prezinta numeroase avantaje nesperate. De exemplu, acestea sunt situate in zone rezidentiale foarte bune, in interiorul oraselor. Accesul la facilitati precum supermarketuri, drumuri modernizate, mijloace de transport in comun se face foarte usor si este un mare plus pentru viitorii proprietari. De regula, in aceste zone nu iau nastere noi proiecte rezidentiale, iar acesta este un mare avantaj, deoarece scapati de zgomot si supraaglomerare. Chiar daca sunt mai mici camerele in apartamentele comuniste, acest lucru depinde de zona si de blocul respectiv, dar si de norocul pe care il aveti. Apartamente de vanzare Bucuresti doua camera sunt variate, iar vanzatorii nu stiu ce sa mai faca pentru a-si atrage clientii. Multi dintre cei care locuiesc in apartamente din blocuri comuniste nu sunt dispusi foarte usor sa lase la pret, asa ca negocierea este cheia succesului.

Apartamente noi, spatii generoase

Apartamentele noi au spatii foarte generoase, ajutand astfel clientul in alegerea pe care urmeaza sa o faca. Confortul este un punct cheie al alegerii locuintei ce nu trebuie deloc neglijat. Apartamentele noi sunt situate si la marginea orasului, departe de zgomotul masinilor, al metroului si tramvaielor. Parcarile sunt o mare problema, iar in cazul apartamentelor noi, fiecare client are locul sau de parcare. Locuintele noi se presupune ca sunt foaret sigure, dar nu toti expertii sunt de accord cu aceasta afirmatie, acestia afirmand faptul ca blocurile vechi au o structura mai rezistenta, deoarece atunci treaba nu se faeca de mantuiala, iar materialele folosite erau de cea mai buna calitate. In cazul in care nu va descurcati si nu stiti care sunt criteriile dupa care sa va ghidati in alegerea unui apartament de vanzare Bucuresti doua camera, apelati la ajutorul unui agent imobiliar. Acesta este un bun intermediar intre cumparator si vanzator si poate negocia mult mai bine decat o face clientul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image