Tocmai mi-am cumparat un LG Nexus 5X si se pare ca am o problema. Insa, nu e legata de telefon, ci de husa. Nu stiu ce husa sa imi cumpar. Nici nu ma gandesc sa nu folosesc o husa LG Nexus 5X, deoarece vreau sa imi stiu mereu telefonul protejat.
Vreau sa imi cumpar husa de la catmobile.ro, un site de accesorii GSM. Sunt atat de multe modele de huse LG Nexus 5X incat nu stiu pentru ce model sa optez.
Ma atrage o husa LG Nexus 5X Flip Cover, mai exact modelul NILLKIN Sparkle. E o husa cu un design fin si elegant care imi place mult. Husa e de culoare aurie si e fabricata din piele ecologica. Deschiderea se face pe partea laterala si acest model protejeaza foarte bine intreaga suprafata a telefonului. Ezit putin sa aleg acest model, deoarece ma gandesc sa nu imi fie incomod de folosit. Am mai vazut huse de tip carte si la alte persoane si mi se pareau incomode.

Recunosc insa ca nu am folosit eu o astfel de husa. Insa, daca ma gandesc la siguranta telefonului meu, in mod cert e cea mai buna solutie.
Mi-a mai placut si o husa telefon LG din gel TPU. E o husa neagra si eleganta. E o husa antiaderenta, ceea ce pentru mine e foarte important. Husa protejeaza spatele telefonului si lateralele. Nu protejeaza ecranul, insa, din fericire exista folii de sticla care pot rezolva aceasta problema. Husele de acest gen sunt comode, ofera acces rapid la porturi si butoane si arata foarte bine. Sunt multe modele de acest gen la catmobile.ro, modele ieftine si de calitate.

Recunosc faptul ca mi-au atras atentia si husele de tip bumper. Acestea ofera aceeasi protectie ca cele din gel TPU, adica protejeaza doar partea din spate si lateralele. Husele de tip bumper de la catmobile.ro sunt colorate si atractive. Voi vedea ce voi alege pana la urma.
Decizia e destul de grea, deoarece modelele sunt multe si fiecare tip de husa are propriile avantaje si dezavantaje. Tu pe care o preferi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image