WhatsApp pe iPhone – cum pot crea un nou cont

0

In acest articol vom incerca sa va explicam cum puteti crea un cont de  WhatsApp folosind propriul numar de telefon, pe iPhone. Esti interesat de un service iPhone Bucuresti? Cei mai buni profesionisti sunt pe ServiceGsm.ro.

Cum imi verific propriul numar in WhatsApp?

WhatsApp cere un numar de telefon activ, pentru crearea unui cont. Fara crearea unui cont bazat pe un numar activ, nu veti putea folosi aplicatia. Daca ai probleme, verfica urmatoarele aspecte:
– Ce versiune a aplicatiei este instalata pe telefon? Iti recomandam intotdeauna, sa ai instalata ultima versiune de WhatsApp.
– Daca ai un numar international (inclusiv codul de tara), acesta trebuie introdus inaintea numarului de telefon, altfel aplicatia nu va functiona. Poti gasi codul de tara intrand in aplicatie si accesand din meniu, “country list”. Un exemplu pentru un numar de telefon din Statele Unite ar fi + 1 408-555-1324.
– Daca numarul tau de telefon incepe cu 072…, acel 0 de la inceputul numarului, nu trebuie introdus la crearea contului.
– Trebuie sa te asiguri ca telefonul tau are acces la internet si ca reteaua functioneaza cum trebuie (mai ales daca esti conectat printr-o retea wireless).
– Telefonul nu trebuie sa se afle in modul “roaming”.
– Verifica daca telefonul tau poate primi mesaje sms internationale. Daca nu, aplicatia nu va functiona cum trebuie.
– Daca folosesti un alt device Apple, altul decat iPhone, ca de exemplu un iPod Touch sau iPad, nu vei putea folosi WhatsApp, aceasta aplicatie nefiind compatibila cu alte device-uri Apple, in afara de iPhone.
Dupa ce ti-ai introdus numarul de telefon pentru inregistrarea unui cont in aplicatia WhatsApp, trebuie sa astepti pentru primirea unui SMS de la aplicatie, pret de cateva minute.
Sms-ul respectiv va contine un cod din 6 caractere, cod pe care il poti introduce in WhatsApp, pentru activarea aplicatiei. Acest cod de verificare este unic si daca ai omis sa-l introduci prima data, va trebui sa-l ceri din nou.
De asemenea, codul de verificare se schimba de fiecare data cand doresti sa creezi un nou cont WhatsApp, pe un nou telefon.
Daca se intampla sa nu primesti acest cod prin Sms din cauza diverselor erori ce pot aparea pe parcurs (de la server, de la retea, etc.), sistemul automat al WhatsApp te poate suna pentru acordarea unui cod.
Pentru acest lucru (daca nu ai primit codul), trebuie sa astepti 5 minute pentru finalizarea procesului si fara sa-ti editezi propriul numar in acest timp (fara sa schimbi numarul de telefon pentru care ai declansat inregistrarea initial). Dupa 5 minute, apasa pe “Call Me”.
Daca ai urmat toti pasii de mai sus si inca nu ai primit un cod de verificare prin sms, incearca urmatoarele:
1. Sterge (dezinstaleaza) aplicatia WhatsApp de pe telefon.
2. Restarteaza smartphone-ul de la buton (opreste-l si porneste-l din nou).
3. Descarca si instaleaza ultima aplicatie WhatsApp din App Store. Urmand toti acesti pasi, aplicatia ar trebui sa functioneze corespunzator si sa trimita codul de verificare pentru crearea contului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image