Sunteti familiarizati cu sunetul acela iritant de alarma de masina care “urla” noaptea, cand e somnul mai dulce? De cate ori nu ati bagoslovit cu vorbe grele pe posesorii de autoturisme care, ce-i drept, au nevoie de aceste accesorii auto, dar nu isi opresc alarma imediat ce aceasta s-a declansat? Fiti sinceri! Eu cred ca am facut acest lucru de cateva zeci de ori, pana in ziua in care am inteles de fapt cat este de util un astfel de sistem de alarma la masina… Mai exact in ziua in care mi-am gasit masina in parcare cu geamul lateral spart, casetofonul lipsa, plus minus la inventar alte bunuri care se mai gaseau prim masina…

Acela a fost momentul in care am decis ca trebuie sa imi cumpar un sistem de alarma pentru masina, caci paza buna trece primejdia rea. Chiar daca, in cazul meu, raul fusese deja comis. Asa ca am inceput sa caut pe Internet (e mai comod si mai rapid asa!) magazine specializate in comercializarea de si alarme auto, pentru a-mi achizitiona si eu un paznic de nadejde al masinii mele. Am gasit multe site-uri specializate in astfel de produse, insa Ro Group era deja un partener de incredere, caci mai achizitionasem si in trecut produse din magazinul lor virtual.

Cand am accesat categoria produse de am constatat ca nu stiu exact ce produs sa aleg di gama pusa la dispozitie. Am intrat atunci in legatura cu unul dintre consultanti, apeland numarul de telefon prezentat pe site. Cu mult calm si rabdare, mi s-a explicat care sunt avantajele fiecarui tip de sistem de alarma si impreuna am decis asupra produsului cel mai potrivit pentru masina mea.

Pe principiul “dau un ban, dar stau in fata” am ales un model mai scump, care este capabil de a comunica direct cu telefonul utilizatorului, acceptand si comenzi prin telefon din partea acestuia. In plus, acest sistem universal inovator de alarma este prevazut cu senzor de temperatura activ capabil de a garanta intotdeauna „confortul termic” necesar conform cerintelor proprietarului. Gratie telefonului GSM conectat la sistem, in caz de alarma, in plus fata de sunetul normal al sirenei, sistemul va apela telefonul utilizatorului si informeaza despre alarma in curs de desfaurare, cu un mesaj text, in timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image