Aparate geometrie roti care satisfac cerintele RAR si ISCIR

0

Cand esti in cautarea unui aparat geometrie roti 3D trebuie sa te asiguri de faptul ca il cumperi de la un magazin de calitate, de la un magazin care iti poate vinde un stand geometrie directie roti 3D care sa satisfaca toate cerintele RAR si ISCIR. Astfel de aparate nu pot fi folosite daca nu sunt in conformitate cu cerintele impuse de Registru Auto Roman si de Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat.

Aparatele de geometrie roti pot fi cumparate atat din magazinele stationare, cat si din cele online. Eu prefer varianta online. Daca si tu vrei sa cumperi online un astfel de aparat, comanda-l de la Stand-geometrie-directie.ro. Aici gasesti doar produse de calitate.
Aparatele de geometrie roti comercializate de acest magazin ofera masuratori de mare precizie si au ca scop stabilitatea maxima, confortul si manevrabilitatea autovehiculelor.
Preturile unor astfel de aparate sunt destul de mari, insa, e un lucru normal. Nu vorbim de un aparat banal, ci de aparate de calitate care au o multime de functii.

De exemplu, mie mi-a atras atentia un aparat Reihmann – RHM-100. Acesta ofera o masurare de mare precizie, deoarece utilizeaza o tehnologie unica de verificare a calibrarii simple si rapide. Masurarea se face rapid si intretinerea aparatului este foarte usoara.
Acest aparat este dotat cu camere digitale Sony de 13 000.000 pixeli, ceea ce garanteaza performanta focusului si ajuta la masurarea de mare precizie.

Aparatul este dotat cu o baza de date OEM care cuprinde 26.000 de modele de masini, deoarece e important sa se respecte specificatiile date de producator. Totodata sunt disponibile atat masuratorile simplificate (citire directa a valorilor in doar 5 secunde), cat si masuratorile pe distante scurte.

Aparatul de geometrie roti 3D Reihmann RHM 100 are un design placut si te asteapta sa-l achizitionezi pe Stand-geometrie-directie.ro. Pe acest site ai si alte modele, dar si alte produse din domeniul echipamentelor auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image