In urma cu vreo doua decenii erau foarte la moda lustrele. Care mai de care se intrecea in a-si achizitiona o lustra cat mai deosebita, din sticla sau cristal, din lemn sau metal, cu ciucurasi si alte accesorii. Cand s-au demodat lustrele au fost in mare voga aplicile de tavan si perete. Confectionate din sticla simpla sau sticla de Murano, acestea au decorat multe incaperi din apartamente sau institutii. Dupa un numar de ani si acestea au intrat in desuet, iar in prezent au fost inlocuite cu panouri LED sau spoturi. Tehnologia evolueaza, moda in decoratiuni interioare se schimba si astfel noi si noi produse apar pe piata de profil.

Panourile LED au avantajul ca sunt foarte versatile si pot fi montate in mai multe feluri si locuri. Avand forme diferite, rotunde sau patratoase, acestea pot fi aplicate pe pereti si tavan sau pot fi chiar incastrate, astfel incat sa schimbe total atmosfera unei incaperi. Puteti opta pentru panouri LED cu lumina calda sau rece, ori puteti sa le alternati si combinati, astfel incat sa obtineti o lumina cat mai apropiata de cea naturala.

O alta categorie aparte de panouri LED este cea cu LED-uri a caror culoare se schimba in functie de dorintele dumneavoastra. Astfel puteti crea adevarate jocuri de lumina pentru un efect interesant si puteti opta pentru unul dintre tipurile de lumina cel mai potrivit cu momentul zilei. Panourile cu LED folosesc o tehnologie diferita de iluminat si datorita diodelor luminiscente consuma mult mai putina energie electrica, dau lumina mult mai puternica, au durata de viata mai lunga, nu se incalzesc si sunt rezistente la socuri si vibratii.

Pe langa panouri cu led, la Magazin-Leduri.ro mai gasiti si o gama foarte bogata de alte produse ce folosesc tehnologia de iluminare cu leduri: banda si tuburi LED, aplice cu LED, dar si lampi, spoturi sau chiar becuri LED. Toate aceste produse va permit sa dati un nou sens iluminatului interior sau exterior si sa realizati proiecte de iluminat unice si cat mai fanteziste. Pana la urma totul tine doar de imaginatia dumneavoastra si de simtul estetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image