Cum sa achizitionati ecografe si ale echipamente medicale?

0
Cererea si oferta pe piata echipamentelor medicale este in crestere in fiecare zi. Echipamentele medicale joaca un rol esential pentru profesionistii din domeniul medical si mai ales pentru pacienti. Ecografele si alte echipamente medicale moderne joaca un rol esential in mentinerea controlului asupra majoritatii parametrilor de sanatate pentru pacientii de toate varstele si pentru femeie insarcinate. Ecografele sunt extrem de utile in determinarea posibilelor anomalii fetale iar o clinica morderna ar trebui sa fie dotata cu astfel de echipamente de cea mai buna calitate. 
Factori cheie pentru achizitionarea de ecografe
Exista cateva elemente cheie atunci cand achizitionati ecografe si pentru ca aceste echipamente medicale sunt foarte scumpe, este extrem de important sa luati o decizie buna. Multitudinea de ecografe disponibile pe piata face ca decizia in sine sa nu fie deloc usoara, mai ales daca doriti sa aveti garantia ca ati facut o alegere buna, ca veti avea in clinica un ecograf performant, precis, cu multiple functii utile si durabil. 
– In general procesul de achizitie a unui ecograf incepe de obicei cu o cerere sau o cerinta. Pur si simplu realizati ca in clinica dumneavoastra este nevoie de un ecograf performant care sa va ajute sa faceti fata cerintelor pacientilor in mod corespunzator. Adesea clinicile isi dau seama ca dupa o anumita perioada de folosire a unui ecograf vechi, acesta se defecteaza sau nu mai ofera increderea de care este nevoie. Acesta este momentul in care cei care se ocupa de achizitii trebuie sa se gandeasca serios la achizitionarea unui ecograf de calitate. 
– Luati in considerare marimea ecografului de care aveti nevoie, in functie de salonul in care urmeaza sa fie plasat. 
– Inainte de a cumpara un ecograf asigurati-va ca acesta are garantie si mai ales ce acopera aceasta..
– Este benefic sa va interesati care este politica furnizorului in ceea ce priveste inlocuirea unui ecograf nefunctional. 
Ecografe in magazin sau direct online
Exista doua modalitati prin care puteti achizitiona un ecograf:
– metoda traditionala este de a ridica ecograful dintr-un magazin. Ultrasonic este un astfel de magazin de ecografe, extrem de activ pe piata de aparatura medicala de la noi din tara. Firma are trei sedii: in Bucuresti, in Cluj si in Galati si distribuie ecografe marca Mindray si Ultrasonix. Pentru a primi detalii suplimentare, suport in alegerea celui mai bun ecograf pentru dumneavoastra si pentru comanda intrati pe site-ul firmei Ultrasonic, iar acolo in pagina fiecarui produs in partea dreapta exista un formular de solicitare a ofertei. Completati formularul pentru a primi oferta pentru acest ecograf sau puteti sa sunati direct la 021 320 10 55, 0722 300 458 pentru a intra in legatura cu un reprezentat de vanzari. 
– mai nou exista posibilitatea de a cumpara aparatura medicala online, iar ecografele nu sunt o exceptie. Din fericire acum puteti intra pe site-ul special  pentru ecografe, puteti citi informatii suplimentare despre fiecare in parte si astfel este mai usor sa faceti comparatii si sa luati o decizie cu privire la alegerea ecografului de care aveti nevoie. 
In general pentru achizitionarea de echipamente medicale cum sunt ecografele va recomandam sa evaluati serios reputatia, politica si calitatea serviciilor oferite de catre furnizor. Nevoia de echipamente medicale fiabile creste de la zi la zi si este bine sa gasiti un furnizor serios capabil sa va ofere produse de cea mai buna calitate. Pe site-ul Ultrasonic va punem la dispozitie mai multe variante de ecografe, atat alb negru cat si color, astfel incat sa puteti alege echipamentul care se preteaza cel mai bine bugetului si nevoilor dumneavoastra concrete. 
Ultrasonic este o firma medicala care vinde doar produse de calitate, extrem de fiabile, recunoscute la nivel mondial pentru durabilitatea lor. Toate ecografele sunt produse pentru a raspunde ecerintelor pacientilor, pentru ca ele raman in sine echipamente capabile a salveze vieti. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image