Curse autocar Romania – Germania sau curse aeriene?

0

In doua saptamani plec din nou in Germania. Merg in aceasta tara destul de des in ultima vreme pentru ca am rude, dar si pentru ca imi place aceasta tara.
Din nou mi-am cumparat un bilet de autocar de la David Trans. Imi place aceasta companie si imi ofera incredere. Nu m-a dezamagit niciodata. Daca si tu esti interesat/a de curse autocar Romania – Germania, intra pe https://david-trans.ro/.

Cei care aud ca plec in Germania ma intreaba de ce nu merg cu avionul si aleg curse autocar Romania – Germania. Ei bine, nu merg cu avionul pentru ca mi-e frica de zbor. Acesta este principalul motiv pentru care prefer un autocar si pentru care ma bucur se conditiile bune pe care le intalnesc de fiecare data la David Trans. Nu am mers niciodata cu avionul si nici nu cred ca o voi face curand. Da, stiu. Cu avionul ajung foarte reped, in cateva ore, iar cu autocarul in zeci de ore. Insa, nu imi pasa. Pentru mine e important sa fiu relaxata si linistita.
Unele persoane aleg sa mearga in Germania prin intermediul unor curse autocar Romania – Germania si pentru ca e mai rentabil din punct de vedere financiar. Cand am mers prima data in Germania si eu am ales autocarul pentru ca a fost mai ieftin. Acum insa, nu conteaza pretul. Problema e frica pe care o am.

Pentru curse autocar Romania – Germania opteaza si cei care nu se pricep la achizitionarea unui bilet de avion. Biletele de avion se cumpara online. Nu e ca la autocar, cand mergi, cumperi biletul si iti vezi de drum. Procedurile sunt mult mai complicate, trebuie sa-ti faci check-in-ul, bagajul trebuie atent controlat atat ca si continut, cat si ca numar de kilograme si un bagaj la cala te poate costa destul de mult.
Cel mai simplu e sa iei legatura cu cei de la David Trans si sa iti faci o rezervare. Astfel vei beneficia de curse autocar Romania – Germania la cele mai inalte standarde.
Eu am ajuns de fiecare data in siguranta si am fost multumita de conditiile oferie. Si tu poti fi un client David Trans multumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image