Kendama e un joc japonez care a fost jucat pentru prima data acum cateva sute de ani. In toate tarile din lume exista persoane care joaca Kendama.
Kendama este o jucarie indragita mai ales de adolescenti, dar sunt si adulti care au facut mai mult decat o simpla pasiune din asta si isi cumpara jucarii de sute si mii de euro.

Insa, nu toate jucariile Kendama sunt asa scumpe. Dar, daca vrei o Kendama originala trebuie sa scoti din buzunar in jur de 100 lei. Jucariile de Kendama originale nu sunt cele pe care le cumperi de pe oriunde cu 30-35 lei, ci sunt cele de pe site-uri ca Giftology.ro. Aici gasesti jucarii Kendama originale, jucarii care corespund si standardelor competitionale in cazul in care te intereseaza acest aspect.
Jucariile Kendama chiar daca arata aproape la fel sunt diferite. Ce le diferentiaza? Va spun in cele ce urmeaza cateva aspecte:

• Brandul
Jucariile Kendama pot fi de la branduri diferite. Nu toate sunt realizate la fel de bine, nu toate au finisaje la fel de atent lucrate. Jucariile Kendama care apartin brandurilor mai cunoscute sunt mai scumpe, dar sunt mai bune.

• Dimensiunile
Nu toate jucariile Kendama au aceleasi dimensiuni. Unele au dimensiuni mai mici, altele ceva mai mari. Cu cat o jucarie de Kendama este mai mica, cu atat gradul de dificultate este mai mare.

• Lungimea atei
Ata cu care este legata bila jucariei Kendama poate avea si ea lungimi diferite. Dificultatea miscarilor in acest caz depinde de lungimea atei.

• Culoare
Referitor la culoare, jucariile Kendama sunt realizate din lemn si in general ele isi pastreaza culoarea lemnului. Insa, diferita poate fi culoarea bilei. In general, jucariile Kendama au bila colorata in diverse culori. Jucatorii aleg in functie de preferintele pe care le au.
Aceste aspecte sunt importante pentru jucatorii de Kendama. Ele dau totodata si pretul unei jucarii.

Daca vrei o jucarie Kendama de calitate, nu uita ca o poti achizitiona online de la Giftology.ro. Aici vei gasi o multime de modele. Cu siguranta vei gasi o Kendama ideala pentru tine, fie ca esti incepator, fie ca esti un expert in Kendama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image