Pana acum ceva timp ma tot intrebam oare cum reusesc diverse firme sa atraga clientii. Chiar si eu am anumite firme si magazine pe care le aleg intotdeauna, chiar daca stiu ca in alte firme de acelasi gen nu am intrat vreodata. Adica sincera sa fiu nici eu nu intelegeam cum functioneaza creierul meu si cum alege el mereu doar o singura firma sau un singur magazin cand pe aceeasi strada se regasesc poate 5.

Sotul meu a fost cel care a gasit solutia, mai exact a citit acum ceva timp pe un site din strainatate , ca oamenii reactioneaza mult mai bine atunci cand vad diverse reclame despre un produs sau un magazin decat atunci cand se intalnesc fata in fata cu el. Nu credeam ca acest lucru este posibil, cu toate acestea data urmatoare cand am avut nevoie de o farmacie m-am uitat la toate cele 3 farmacii de pe strada si mi-am dat seama ca o aleg de fiecare data pe cea al carei nume este realizat cu banda led verde.

Parca ma imbie mai mult acea banda led, decat simple afise pe care le au celelalte farmacii. Sincera sa fiu noaptea daca as trece cu masina pe langa farmacii tot pe aceasta as alege-o pentru ca imi arata inca de la distanta ca este deschisa. Este nu stiu un sentiment pe care eu nu il pot descrie. Creierul meu se pare ca interactioneaza foarte bine cu ledurile.

In plus mi se pare foarte ok modul in care arata numele acelei farmacii. Ledul este pus in asa fel incat nu iese foarte mult in evidenta, dar arata clientului ceea ce vrea sa vada. Cred ca toate firmele ar trebui sa opteze pentru asa ceva. Adica sincer ce al mod mai frumos si mai rapid de a atrage clienti poti gasi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image