Ce informatii trebuie sa contina un CV

0


Daca stam bine sa ne gandim, la un CV trebuie sa muncesti ani buni ca sa arate in asa fel incat sa atragi atentia unor angajatori dispusi sa te angajeze pe un post care-ti place si care sa fie bine platit. Si aici ma refer la faptul ca trebuie sa lucrezi la comportament, trebuie sa faci cursuri, studii si asa mai departe.

Nu te poti prezenta in fata unui angajator cu un CV care nu spune nimic. Daca vrei sa starnesti interesul trebuie sa ai un CV bine pus la punct. Unii apeleaza la servicii de redactare CV profesional si/sau la servicii de redactare scrisori de intentie pentru a-si creste sansele sa fie chemati la interviu.

Firmele ca CV-Perfect.ro se ocupa de astfel de servicii, insa, trebuie si sa aiba ce sa treaca in CV. In zadar vrei tu sa fii programator la o multinationala foarte cunoscuta, daca ai terminat profilul chimie-biologie si nu ai luat examenul de bacalaureat. Daca insa te pregatesti pe parcursul vietii si iti pasa de viitorul tau, vei face studii de specialitate in domeniile care te intereseaza si in momentul in care iti faci un CV vei avea ce trece in el.

Un CV trebuie redactat cu grija si atentie. El trebuie sa contina informatii scrise corect, informatii reale si neexagerate.
Intr-un CV trebuie sa treci urmatoarele informatii: date personale, obiective profesionale, studii, specializari, cursuri, experienta profesionala, competente, activitati extraprofesionale si alte informatii relevante. Nu incarca CV-ul cu informatii inutile si nerelevante pentru job-ul la care aplici.

In cazul in care ai un CV bine pus la punct si esti chemat/a la interviu, trebuie sa lasi totul sa se intample firesc. Mergi cat mai relaxat/a si da tot ce ai mai bun. Daca simti ca ai nevoie de servicii de pregatire pentru interviu, cei de la CV-Perfect.ro ofera si astfel de servicii. Ei te vor pregati si te vor face sa fii cea mai buna versiune a ta cand mergi la interviu.
Daca insa nu iti gasesti locul in campul muncii, daca inca nu stii ce anume ti se potriveste, daca nu stii incotro sa te indrepti, dar vrei sa muncesti, ia-ti cateva sedinte de consiliere in cariera. Astfel, alaturi de specialisti iti vei da seama mai usor care e menirea ta in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image