Cum se face albirea dintilor cu lampa Zoom?

0

Cum sa iti albesti dintii folosind lampa Zoom? Intr-un cabinet stomatologic, desigur este o metoda foarte eficienta de albire a dintilor, cu rezultate imediate in aproximativ 45 de minute. Este o interventie sigura si rapida, nedureroasa, albirea se poate produce pana la 10 nuante.
Dar ce este lampa Zoom? Este o tehnologie moderna, de albire rapida si fara efecte secundare. Tratamentul de albire dureaza maxim 60 de minute, dintii devin mai albi cu 8 nuante, pe parcursul sedintei de albire se aplica un gel de albire de doua sau patru ori, la fiecare 15 minute.

Este garantat faptul ca acest tratament de albire nu afecteaza smaltul si sanatatea dintilor, pentru ca lampa Zoom este un dispozitiv profesional, iar gelul contine peroxid de hidrogen. Gelul actioneaza si fara lampa Zoom, dar nu are eficienta. Prin lampa Zoom se accelereaza procesul chimic si astfel creste eficienta gelului.

Tratamentul de albire dentara consta in detartraj, periaj profesional, air flow prin care particule fine de bicarbonat de sodiu si apa indeparteaza petele existente, desensibilizarea dintilor. In primul rand, pacientul este protejat cu ochelari si o baveta si se aplica un departator pentru buze si obraji.

Cu gelul de albire aplicat in strat uniform si activarea lampii pentru albire intre 10 si 15 minute, se poate repeta aceasta procedura pentru a obtine o nuanta cat mai alba. La final, se spala acest gel de albire si protectiile se indeparteaza.

Dintii vor deveni mai albi dupa tratamentul de albire dentara cu lampa Zoom, dar se stie ca exista si informatia noastra genetica care influenteaza direct culoare danturii, si desigur si stilul de viata, adica daca un pacient fumeaza mai mult, bea cafea mai multa si nu are o igiena corecta, desigur ca dantura este mult mai afectata.

O alta problema este si cat timp rezista acest tratament de albire cu lampa Zoom. Se recomanda ca tratamentul sa fie facut o data pe an. Depinde mult de modul de alimentatie, fumatul, cafeaua, si bauturile cu pigmenti au influenta negativa.

In concluzie, trebuie sa faceti astfel de tratamente cu lampa Zoom, si sa nu va lasati atrasi de alte metode care nu sunt recomandate, sunt mai vechi si pot ataca smaltul dintilor, dar ofera preturi mici. Este un tratament dentar de albire, foarte corect si cu rezultate maxime, fara deteriorarea smaltului dintilor, eficient.

Daca ati folosit macar o data acest tip de tratament, atunci veti fi foarte incantati sa observati aceste rezultate, si sa recomandati si altor prieteni sa foloseasca metoda aceasta, pentru ca este o adevarata metoda revolutionara, eficienta si sigura.

Dantura merita tot efortul, grija si atentia noastra, pentru ca fara a avea o dantura sanatoasa, corpul se poate imbolnavi, dar si un aspect ingrijit, adica o culoarea cat mai alba a dintilor va creste stima de sine, va imbunatati aspectul general, va putea chiar sa contribuie la succesul pe care il pot avea in orice activitate, deci acordati grija cuvenita danturii in orice situatie, pentru a avea sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image