Închiriază mașina de la Trip și vei fi 100% mulțumit

0

Oare de câte ori nu ți s-a întâmplat să vrei să închiriezi o mașină, dar procesul de închiriere să fie foarte greu? Nouă ni s-a întâmplat. Însă acum stăm și zâmbim și zicem că poate așa a fost să fie. Cu toții cred că știm cât de mult ne preocupă timpul nostru. Timpul nostru în care nu putem face nimic dacă nu ni-l organizăm aşa cum trebuie. Şi pentru că de acum nu mai ai nevoie de mult timp ca să închiriez o maşină, noi vă putem spune că cei de la Trip Rent A Car au venit cu o sumedenie de oferte încât să fie pe placul tuturor.

De ce să închiriezi maşini de la Trip Rent A car?

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi atunci când vrei să treci prin procesul unei inchirieri masini iasi este că nu toate firmele de închiriat îți pun la dispoziție facilități ca acestea. Și…. nu doar că de multe ori rămâi dezamăgit, dar se întâmplă să te mai trezești și cu o sumedenie de costuri despre care nu știai nimic. Nu și la Tript Rent A car! Pentru că facilitățile lor sunt făcute în așa fel încât să fii mereu cu zâmbetul pe buze. Indiferent că o ridici, indiferent că o returnezi, situațiile în sine vor fi o plăcere pentru tine. Pentru că da, ei sunt diferiți.
  1. Ai km nelimitați.
  2. Ai asigurare în caz de furt sau avarie a mașinii, care să fim sinceri chiar contează mult.
  3. Și bineînțeles, șofer adițional daca e nevoie. 
O mașină închiriată de poate duce în excursiile dorite, în vizită la prieteni/bunici/rude sau familie sau îți poate îndeplini cursele pe care le faci prin țară în calitate de business man.  În plus de la Trip rent a car poți închiria mașini din orice clasă vrei. Poți încerca clasa mini, clasa ieftină și compactă, subcompacta, intemediară sau monovolum. 
  1. Prețurile sunt avantajoase.
  2. Au ofertă bună și pentru companii.
  3. Îți pun la dispoziție mașini noi sau în garanție.
  4. Nu au deloc costuri ascunse.

Cu Trip nu vei avea nemulțumiri!

Așadar, dacă ai nevoie de inchirieri auto iasi și crezi că ai nevoie de mașini bune, prețuri avantajoase și o echipă de oameni care îți oferă asistență 24/7 zile, atunci alege Trip. Cu siguranță nu vei fi nemulțumit!  Tript Rent A Car îți pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte atât pentru tine cât și pentru nevoile tale.  Alege Trip și vei fi mulțumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image