Top 5 cele mai bune cosmetice online cu Lavanda si Miere

0

Aproape ca nici nu mai trebuie sa spun ca mierea este unul din cele mai minunate elemente folosite in cosmetica. E incredibil ce pot face niste insecte atat de harnice si organizate. De la albine obtine acest ingredient exceptional pentru sanatatea organismului, dar si pentru cosmetica.

M-am oprit de aceasta data la miere si am intocmit un top al celor mai eficiente cosmetice care contin acest ingredient. In plus fata de miere, seria cosmeticelor la care voi face referire contine lavanda, o planta cu un parfum imbietor. Toate aceste cosmetice au in componenta elemente active alese cu atentie, grasimi vegetale si extracte de plante recunoscute pentru proprietatile extraordinare. Daca va doriti o hidratare mai buna pentru piele si cautati produse capabile sa va revitalizeze parul, atunci ati ajuns unde trebuie.

1. Crema de maini Lavanda si Miere 50ml. crema contine extracte de lavanda si miere, dar si unt de cacao, glicerina si vitamina E. Este ideala pentru utilizare in fiecare zi pentru ca hidrateaza foarte bine pielea sensibila de pe maini. Daca tanjiti dupa maini mai netede, folositi cu regularitate aceasta crema si veti observa diferenta. Pielea va fi mai catifelata si isi va pastra elasticitatea. Parfumul de lavanda va va insoti cateva ore aplicarea cremei.

2. GEL DE DUS Cremos – Lavanda si Miere 400ml. Majoritatea gelurilor de dus din supermarketuri sunt pline de ingrediente chimice si lasa urme pe piele. Promit o piele catifelata inca de la prima utilizare, dar cu ce pret? Cu pretul chimicalelor care raman pe suprafata pielei si care o impiedica sa respire in voie. Spuneti adio acestor geluri de dus si incercati un formula naturala pe baza de miere si lavanda. Mierea hidrateaza si catifeleaza pielea intr-un mod natural, iar lavanda lasa un parfum placut si subtil. Totul, fara sa dauneze pielii, elasticitatii si structurii sale. In plus fata de miere, gelul contine ulei de migdale si ulei de masline. Este combinatia perfecta pentru un dus relaxant si revigorant.

3. Sampon si Balsam 2 in 1 400ml Lavanda ,Miere si Cafeina http://probiolife.ro/product/13108/sampon-si-balsam-2-in-1-400ml-lavanda-miere-si-cafeina.html. Este un sampon fara parabeni care hidrateaza perfect parul si pielea capului. Formula pe baza de ingrediente active, inclusiv extract de nalba si cafeina stimuleaza cresterea parului, fiind un produs ideal pentru cei atenti la modul in care isi ingrijesc podoaba capilara.

Pentru mai multe cosmetice online pe baza de miere si lavanda vizitati site-ul Probiolife si delectati-va cu combinatii irezistibile perfecte pentru par, corp, ten si maini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image