Ceasmania, furnizor de cadouri de Craciun

0


De fiecare data cand cauti cadouri de Craciun pentru cei dragi doresti sa-i surprinzi, darurile sa fie deosebite. La fel ma gandeam si eu strabatand orasul. La targurile de Craciun erau obiecte de serie pe care le gasesti in orice magazin. In plus, cosmetice oferisem, dulciuri si jucarii celor mici le cumparasem si in anii trecuti. Ma aflam in pana de idei, pana cand cea mai buna prietena mi-a spus: “Ceasuri demana”. Ideea nu era deloc rea, ceasurile fiind si utile si frumoase, dar ma intorceam iar la produse pe care le vezi in toate magazinele si la toata lumea, dar ea a rostit formula magica: “Ceasmania”.

Am strans din dinti gandindu-ma ca numele este pompos, tematic, dar oferta poate fi dezastruoasa, dar ea a continuat:” Este magazinul care vinde ceasuri originale la preturi incredibil de mici, iar ceasurile de lux se pot cumpara si in rate. Nicaieri nu gasesti atat de multe facilitati! In primul rand ca primesti cadourile acasa, dupa ce le alegi si le comanzi. Daca valoare cumparaturilor este de 500 lei, transportul este gratuit.”

I-am explicat cum am comandat cesti si le-am primit sparte, iar ea mi-a raspuns ca se poate verifica mereu coletul de la Ceasmania la primire. Am multumit pentru sfat, m-am retras in camera mea si am inceput sa ma orientez. A fost suficient sa caut cuvantul cheie ceasuri ca mi-am dat seama cum voi rezolva problema cadourilor pentru intreaga familie. Mai intai voi cumpara ceasuri pentru cei mici. 24 de modele isi asteptau acolo micutii posesori pe care sa-i bucure. Formele si culorile lor erau seducatoare.

De ceasuri barbati aveam la fel de multa nevoie: unul pentru sotul meu, altele pentru fratele, socrul si tatal meu. Din cele peste 1000 de modele originale puteam alege patru diferite, in functie de stilul si personalitatea fiecaruia dintre barbatii dragi mie. Pentru mama si soacra mea, din cele peste 1500 de modele ceasuri dama gaseam cu siguranta ceva sa fie pe placul fiecareia.

Cum dar din dar se face rai, nu strica sa-mi fac cadou si mie un ceas deosebit din acel magazin.
In concluzie, Ceasmania va scuteste de alergatura dupa cadouri de Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image