Cum am ajuns de la aeroport în centrul Bucurestiului

0

La începutul lunii am fost plecată în străinătate. Având în vedere că nu dețin nici permis, dar nici neamuri cu mașini care să vină să mă ia de la aeroportul Otopeni, m-am gândit că singura soluție ca să nu merg cu taxi-ul, ar fi să găsesc un serviciu care să mă ducă de la aeroport spre centru/ și invers peste câteva zile. Iar asta pentru că aveam foarte multe bagaje, iar eu de loc nu sunt din București, deci nicio șansă să mă sui într-un taxi parcat la ieșirea din aeroport.

Pentru că așa sunt eu. Sau poate că nu doar eu, poate că și tu îți dorești același lucru ca și mine. Să fii în siguranță! Să îți fie în siguranță bagajele, să fii în siguranță tu! De asta merită să optezi pentru transfer aeroport Otopeni la MyLIMO-CAB.

Așa am descoperit MyLIMOCab

Cine este MyLIMOCab? Ei bine, este un agent autorizat, ce se ocupă de transferuri de la/către aeroport, ce are biroul de reprezentare exact în aeroportul Otopeni la terminalul sosiri. Așa că e foarte ușor să dai de ei. Au o flotă de mașini tare interesantă, doar că eu fiind concentrată pe economii, am ales un Mercedess E class care costa doar 25 de euro până în centrul Bucurestiului. Ceea ce mie mi s-a părut chiar avantajos, iar serviciul în sine a meritat toți banii. Lux, curățenie și în primul rând accesibil. 
Odată ce am instalat aplicația mobilă am văzut calculul cost transfer,  confirmarea rezervării, monitorizarea în timp real al șoferului, am putut plăti cu cardul, și desigur mi-a venit și factura pe email. Ceea ce din nou, denotă clasă și respect față de clienți.

Pentru Transfer Aeroport Otopeni – MyLIMO-CAB este cea mai bună soluție

Nu cred că aș mai renunța la MyLIMO-CAB. Iar asta pentru că odată ce am văzut cum au fost serviciile, cât de bine m-am simțit și în primul rând că am ajuns în siguranță cu o droaie de bagaje, nu pot să renunț acolo unde e bine. Mi-a păcut pentru că au avut ținute impecabile, respect, punctualitate, curtoazie, dar și pentru că sunt flexibili. Pe lângă tranferul de la/către aeroport, ei au și transfer în regim taxi, și transfer în regim business, transferuri cu limuzina, sau dacă ai mașină îți pot conduce mașina ta. Au foarte multe servicii și din punctul meu de vedere chiar merită să fie lăudați!

Vrei transport de la/către aeroport în București? Alege MyLIMO-CAB!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image