Cum va puteti primi oaspetii intr-un mod cat mai placut?

0
Orice hotel isi doreste sa creeze pentru oaspeti experiente placute, astfel incat acestia sa revina si altadata cu placere. Dar cum poate oare un hotel sa se diferentieze de concurenta, sa iasa in fata si sa-si surprinda oaspetii de fiecare data? Cred ca raspunsul sta in serviciile impecabile.
Iata cateva idei care va pot ajuta sa creati o prima impresie placuta clientilor dumneavoastra:
1. Perne. Unii adora pernele mai rigide, iar altii pernele mai moi. Unii prefera o perna subtirica, iar altii isi doresc o perna care sa le sustina foarte bune capul si gatul. Indiferent pentru ce varianta optati este important ca pernele sa fie de buna calitate si sa fie intotdeauna impecabile.
2. Cuier si umerase. Atunci cand suntem acasa ne asezam frumos lucrurile in dulapuri sau in sifonier. La hotel lucrul acesta este mai putin probabil, de aceea pentru oaspetii dumneavoastra va fi util sa ganditi in designul camerei un cuier si sa lasati cateva umerase libere in dulap.
3. Flori proaspete. Florile sunt cele care pot fi un element important pentru o primire calduroasa. Ganditi un aranjament floral simplu, dar evitati florile cu mirosuri complesitoare, care pot provoca dureri de cap sau alergii.
4. Cosmetice de baie. Acestea nu ar trebui sa lipseasca daca va doriti ca oaspetii dumneavoastra sa-si aduca aminte cu placere de timpul petrecut acolo. Cu siguranta doriti sa creati o imagine puternica pentru hotelul sau pensiunea pe care o administrati, de aceea este important sa acordati atentie acestor mici detalii care pot face diferenta si care ii pot convinge pe clienti sa revina si altadata cu placere.
In ceea ce priveste aceste cosmetice de baie puteti opta pentru sapunuri mici dar frumos ornate si ambalate, sticlute cu sampon si spumant de baie. Aceste cosmetice de baie fac parte in general dintr-o gama moderna si au un miros placut, fresh. Pot fi utilizate atat de catre barbati, cat si de femei. Au un design neutru, dar atractiv si se potrivesc de minune in orice camera de pensiune sau de hotel. Sunt practice, suficient de mari si utile pentru toti oaspetii care si-au uitat cosmeticele acasa, care doresc sa se infrupte cu drag din serviciile incluse in pret. Altii pur si simplu vor alege sa ia acasa aceste mici atentii in cazul in care nu le vor folosi pe parcursul sejurului petrecut in hotelul dumneavoastra.
Indiferent de situatie puteti fi sigur ca ati facut o impresie buna si ca imaginea hotelului dumneavoastra are doar de castigat. Cu siguranta oaspetii vor aprecia efortul si interesul dumneavoastra de a investi in astfel de detalii mici, dar cu o valoare semnificativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image