De ce sa nu achizitionezi ceasuri replica desi sunt tentante ca pret?

0


Ceasul de mana nu mai este de ceva timp doar un dispozitiv utilizat pentru a afla cat este ora ci este un accesoriu vestimentar si un instrument foarte bun prin care iti poti arata statutul social. Dar pentru ca nu toti cei care doresc sa impresioneze au bani sa achizitioneze un ceas de renume mondial, apeleaza la o replica. Desi la prima vedere aceasta optiune pare foarte buna mai ales din punct de vedere al pretului, eu nu recomand apelarea la o replica atunci cand vrei sa achizitionezi ceasuri barbati ori de femei. De ce? Din mai multe motive, cele mai importante fiind urmatoarele:

• Oricat de bine ar imita originalul, ceasul de mana replica are anumite detalii care face diferenta dintre un ceas autentic si unul contrafacut. Avand in vedere acest lucru exista toate sansele ca persoana care vrea sa impresioneze prin purtarea unui ceas de mana replica sa ajunga in final sa se faca de ras datorita purtarii unui asemenea ceas de mana.

• Ceasurile de mana replica pe langa faptul ca se strica foarte usor nu beneficiaza de garantie ceea ce inseamna practic ca irosesti banii in momentul in care decizi sa achizitionezi un ceas de mana replica.

• Nu doar din punct de vedere estetic ceasurile de mana replica sunt inexacte ci si din punct de vedere al timpului, acesta fiind un alt motiv pentru care eu nu sunt de acord cu achizitionarea de ceasuri de mana replica.

• Materialele utilizate in confectionarea unui ceas de mana replica sunt de proasta calitate, cel mai bun exemplu in acest sens fiind chiar elementul care ar trebui sa aduca un plus de valoarea ceasului de mana si anume curea ceas.

Pentru a evita toate aceste neplaceri cauzate de achizitionarea unui ceas de mana replica recomand nu neaparat achizitionarea unui ceas foarte extravagant si scump ci achizitionarea unui ceas autentic indiferent de pretul de achizitie al acestuia. Pana la urma nu pretul de comercializare a lucrurilor pe care le purtam ne ofera statutul social ci calitatile morale si sociale pe care le avem, sau cel putin acesta este punctul meu de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image