Exista cateva reguli de aur privind vopsirea acoperisului, mai exact a invelitorilor din tabla. Starea unui acoperis este poate unul din primele lucruri pe care le observa trecatorii la o casa, creand adeseori o impresie care dainuie. Daca doriti ca acoperisul casei sa se bucure mereu de un aspect cat mia ingrijit, va recomandam sa aveti in vedere urmatoarele sfaturi de la specialisti:

1. Pentru a reda invelitorii un aspect nou, daca tabla este din aluminiu sau galvanizata, va recomandam sa recurgeti la folosirea unui grund reactiv. Utilizand grund de aderenta pe baza de siliciu sau epoxidic, veti beneficia ulterior de o aderenta excelenta a vopselii la suprafata.
Acelasi lucru este valabil si in cazul acoperisului din tabla zincata.

2. Peste stratul de grund reactiv, puteti aplica fara probleme orice fel de vopsea intr-un singur strat sau in maxim doua straturi.

3. Pentru alte tipui de tabla, va fi necesar sa cautati in magazine grund anticoroziv, urmand ca abia dupa aplicarea acestuia sa puteti aplica si stratul de vopsea in culoarea dorita.

Panourile de tabla zincata din oferta noastra ofera o lunga durabilitate, numarandu-se printre cele mai rezistente materiale pentru invelitoare. Orice posesor al unei case in curs de renovare sau proprietar al unei case noi, trebuie sa stie ca montajul acoperisului este un factor decisiv. Fiecare element al acoperisului are rolul sau bine definit, sistemul de jgheaburi si burlane pentru evacuarea apelor pluviale fiind esential pentru prevenirea infiltratiilor in pereti, de exemplu. Va puteti informa sau inspira pentru planul propriu de acoperis, consultand portofoliul Civeflor de proiecte de acoperisuri din tigla metalica si tabla. Noi va oferim cele mai rezistente invelitori, pentru acoperisuri trainice si moderne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image