Eram copil si imi amintesc cum casa bunicilor era plina de ceasuri vechi. Modele antice, fara sa fie din materiale pretioase, ceasuri de masa sau de perete se auzeau ticaind din lazile puse la pastrare in pod. Nu stiu de ce oamenilor le este tare greu sa arunce la gunoi un ceas. Se gandesc poate la truda celor care le-au facut sau la vreo superstitie, cert este ca sunt tinute gramada in case.

De la bunici am mostenit si eu pasiunea pentru ceasuri: mi-am pastrat primul ceas de mana mecanic cu cadran dreptunghiular albastru, ceasul cu cuc de la bunici, desteptatoarele imense ale bunicului care scot un zgomot de alarma de uzina.
In ziua in care mi-am dat seama ca locuinta imi devine neincapatoare de strangatoare ce sunt, am gasit anuntul celei mai serioase si functionale Case de Amanet: cumpar ceasuri!.

Am gresit dandu-mi cu parerea inainte de a citi toata prezentarea de pe site! Recunosc ca i-am suspectat de faptul ca vor sa adune toate ceasurile din aur si din argint din tara si pe cele de marca, dar explicatiile lor m-au surprins placut.

Iata ce fel de ceasuri puteti vinde:
-ceasuri de marca din aur si din argint sau suflate cu aur si cu argint
-ceasuri vechi, important este sa fie functionale
-ceasuri de perete, de masa, electronice
-ceasuri care necesita mici reparatii, acestea retinandu-se din pret.
Este pacat sa umpleti casa cu lucruri inutile, cand le puteti vinde, iar banii ii puteti folosi la redecorarea locuintei sau pregatirea acesteia pentru iarna! Oricum, un om nu poarta mai mult de un ceas, chiar daca a facut din colectionarea ceasurilor o pasiune, iar depozitarea acestora in conditii improprii le poate compromite definitiv.

Asa cum reciclam fierul vechi si materialele reciclabile, sa trasnformam in bani si ceasurile pe care le detinem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image