Orice fata poate arata ca o printesa din povesti cu extensii de la Lysee!

0

Fetelor, nu-i asa ca v-ati intrebat (si nu numai odata) cum de vedetele de la noi si, mai ales, celede la Hollywood, au plete atat de lungi, de dese si de frumoase? Si, mai ales, prin ce minune le creste parul atat de repede? Ei bine, aflati ca isi pun extensii!

Moda extensiilor de par nu e tocmai noua, asa cum se crede. Pentru a fi mai elegante si mai atragatoare, aristocratele din Egiptul Antic foloseau nu doar peruci, ci si extensii. Exact, extensii din par natural! Iar mai tarziu, in Evul Mediu, cate domnite nu-si impleteau in cozi si par care, de fapt, nu era al lor? Cat despre frumoasele din secolul al XVIII-lea, care abordau coafuri extrem de voluminoase, ce sa mai vorbim?

Ei bine, daca ati nimerit pe mana unui hair-stylist care iubeste prea mult foarfecele si v-ati ales cu o tunsoare mai scurta decat ati vrut, sau daca ati fost nevoite sa va tundeti din cauza ca v-ati ars parul vopsindu-l, intinzandu-l cu placa sau ati avut parte de cine stie ce alt accident nefericit, nu fiti triste!

Puteti arata din nou ca lady Godiva de Coventry (care acum aproape un mileniu a iesit calare acoperita doar de lungile ei plete blonde) si chiar ca Rapunzel in numai cateva ore daca folositi Lysee Luxury Extensions!
Veti avea astfel extensii confectionate manual din par natural de cea mai buna calitate, lucioase, sanatoase, durabile in timp, groase si pline de sus pana jos, cu aspect natural.

Va puteti comanda extensii par natural, de culoarea parului vostru, si astfel vei avea si voi parte de plete frumoase si superlungi, pentru care va vor invidia chiar si vedetele! Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un telefon la 0753675646 sau sa trimiteti un e-mail pe adresa extensiilysee@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image