Rochia de seara si nervii de otel ai barbatului

0

Barbatului ii trebuie nervi de otel cand sotia lui isi cauta rochie de seara, mai ales daca o duce cu masina. Ea intra din magazine in magazine si intreaba:”rochii de seara ieftine aveti ? Face asa sa-l puna pe el intr-o situatie jenanta, caci daca i-ar placea o rochie, oricat ar costa si tot si-ar cumpara-o. Dar nu asta este problema. Grav este ca de la deschiderea mallului, pana la inchidere, ei intra impreuna in orice magazin de cel putin patru ori. Ajung sa-i cunoasca si vanzatoarele, iar lui i se pare ca aude : « Astia sunt aia, draga, cu rochia de seara ieftina. N-au gasit niciuna sa nu coste nimic… »

In cazul in care el, epuizat cere voie sa se aseze pe o banca si sa o astepte cu capul in palme ca-i plesneste de nervi si de durere sau mai rau sa stea la o terasa la o bere rece sau o limonada, ei ii turuie gura de se uita toata lumea la ei : « Nu esti in stare sa atai cu mine nici cand mi iau o rochie, draga ! Se vede ca nu-ti mai plac si ca ai pe alta… »

La un asemenea tratament si nervii de otel ar ceda. Exista insa un mod elegant si diplomat de a rezolva problema : magazinul DuKeSSa.ro. Este plin de rochii elegante si ieftine si nu trebuie sa te duci cu nevasta acolo o luna pana isi alege o rochie, in plus, ii poti cumpara doua sa vada ca esti generos, fiindca doua de aici fac cat o jumatate de rochie din mall, sa stii !

Nu te vei mai simti epuizat si nu vor mai fi discutii de nicun fel, fiindca rochiile sunt livrate la domiciliu.
Tocmai ti-am prezentat un magazin pentru menajarea nervilor barbatului cand sotia sa isi cauta o rochie de seara si nu gaseste…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image