Un raft metalic magic, ascuns dupa o perdea de efect, in bucatarie

0

Bucataria este intotdeauna locul magic si neincapator unde se fac atatea bunatati : supe, budinci, creme, salate, prajituri si fripturi. Gospodina are la dispozitie un arsenal complex prin care isi cucereste familia : vesela, condimentele, ingredientele de baza.

Cand esentele stau in acelasi loc cu condimentele aromele se amesteca si isi pierd din intensitate, de aceea ar fi indicat un spatiu de depozitare pentru : chimbrisor, patrunjel, leustean, marar,piper, boia si busuioc si altul pentru cacao, esenta de rom, fistic si vanilie.

Un raft metalic devine astfel un ajutor nepretuit pentru bucatarul familiei. Bine fixate in perete si mascate de o perdea de efect, aceste spatii de depozitare pe care le putem realiza usor, vor ascunde vederii oale, tigai, teluri, spumare sau mixere mai mici, forme de prajituri si pachete incepute de cacao, zahar aromat sau oregano.

Daca doriti ca totul sa fie facut ca la carte, de personal calificat, apelati cu incredere la Store Expert.ro, cel mai aprovizionat magazin de rafturi metalice din Romania. De aici vi se pun la dispozitie si profesionisti care asigura proiectarea, transportul rafturilor la domiciliu si montarea acestora.

Experienta de 8 ani in domeniu reprezinta cea mai buna carte de vizita a lor si este dublata de evaluarile si multumirile clientilor.
Gratie ajutorului oferit de sistemul eficient de rafturi metalice, gospodina nu va mai cauta minute pretioase un anumit pliculet sau o forma de tort, iar surprizele vor fi gata la timp. Organizare, curatenie si estetica asigura acest sistem de rafturi asezat strategic in locul unde se realizeaza meniul familiei. Garant al fericirii si intelegerii el imbunatateste relatiile din familie in mod garantat.

Pe viitor ar fi ideal ca din faza de proiectare constructiile sa fie prevazute cu spatii de depozitare alcatuite din rafturi metalice in pivnite, bucatarii si anu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image