Ideile antreprenorilor in serie schimba lumea, iar acest lucru il vedem zilnic daca ne uitam langa noi. A fi antreprenor in serie inseamna, pe langa succes, multa munca, creativitate, precum si idei are revolutioneaza lumea. Un antreprenor in serie tie cel mai bine ce este succesul si cum se masoara acesta.

Mai stie ca fara asumarea unui risc nu poti castiga. Si, chiar daca pierzi, acesta este un lucru firesc din care poti invata pentru a nu mai repeta aceeasi greseala. De aceea, cu cat o persoana face mai multe greseli cu atat va invata mai multe lectii folositoare in viata.

Daca este sa gasim doua cuvinte care sa caracterizeze un antreprenor in serie acestea sunt determinarea si perseverenta. Viitorul este privit de acestia din punct de vedere al schimbarii acestei lumi. Ei stiu cand sa se opreasca si cand sa continue o afacere pe care urmeaza sa o castige.

Un factor determinant este timpul dedicat afacerilor, deoarece scopul acestora este prosperitatea. Cum depaseste un antreprenor in serie obstacolele care ii apar in cale? Cu rabdare, determinare si mai ales cu previziune. Acesta are in sange castigul care ii vine manusa.

Este omul momentului, dar si al viitorului. Acesti antreprenori au capacitatea de a invata singuri si isi imbunatatesc mereu rezultatele care nu intarzie sa apara. Si norocul este cel care ii ghideaza in cariera.

Chiar daca unele investitii inseamna si pierderi, antreprenorii in serie nu vor renunta niciodata la ceea ce fac si la ceea ce ii tine in priza. Momente dificile apar in cariera oricarei persoane si depinde de determinarea fiecareia cum reusesc sa depaseasca momentul.

 Putem afirma ca antreprenorul in serie este actorul principal si simbolul economiei de piata. Darul unui antreprenor este de a duce si a aduce totul la un alt nivel datorita creativitatii cu care a fost inzestrat.

Inca de pe bancile facultatii, antreprenorii in serie isi pun in practica ideile, iar pe parcurs le dezvolta. Nu degeaba la maturitate, firmele infiintate de acestia ajung sa aiba cifre de afaceri de ordinul milioanelor de euro.

Lupta cu incertitudinile

“Pregatirea” psihica este foarte importanta cand vine vorba de aparitia situatiilor neprevazute. La aceasta se adauga norocul si previziunea avand in vedere ca acesta este totusi un domeniu plin de incertitudini unde reusita trebuie sa fie cuvantul de ordine.

Un antreprenor are capacitatea si puterea de a lua lucrurile de la capat de fiecare data, iar tenacitatea se numara printre calitatile necesare pentru a reusi in scopul pe care si l-a propus. La fel discutam si despre riscurile pe care acestia trebuie sa si le asume.

Nu degeaba ideile acestora schimba lumea si oricine isi doreste sa le urmeze exemplul. Daca va doriti sa invatati de la ei, este timpul sa puneti lucrurile in practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image