Cum sa imbraci corect salopetele in aceasta toamna

0

Chiar daca lunile de toamna sunt mai friguroase, in zilele in care nu ploua si vrei sa arati elegant la birou sau la o intalnire de business sau cu prietenii, poti sa incerci sa faci diferenta si sa ai un plus de stil cu ajutorul unei salopete moderne.

Gasesti o varietate de salopete pe Answear pentru acest sezon rece. Chiar daca par la prima vedere niste elemente vestimentare banale, modul in care le accesorizezi poate transforma totul.
Trebuie sa stii ca atunci cand alegi o salopeta este esential sa te gandesti si la modelul de bluze pe care vrei sa-l asortezi, dar si la design-ul tipului de incaltaminte. 

 Fiindca te imbraca aproape complet, putine salopete au nevoie de accesorii in numar mare si daca vrei sa le imbraci peste o bluza, poti sa te joci cu nuantele de culori daca vrei sa fii in trend.

In sezonul rece e normal sa nu vrei sa porti bijuterii pe gatul gol, dar un pandativ peste bluza sau niste bratari mai colorate pot oricand sa ofere un plus de eleganta.

Daca esti o persoana mai friguroasa, poti sa alegi salopete largi cu mult material. Acest tip de imbracaminte are o alura casual si, in functie de culoarea salopetei se pot asocia cu o varietate de modele de incaltaminte corp complet – cizme, UGG-uri, ghete sau pantofi tip bocanc.

De la acest nivel poti sa improvizezi liber. De exemplu, daca vrei sa mergi pe stilul grounge poti sa o pereche de bocanci inalti si lasa-i desfacuti mai mult.

Daca vrei sa incerci stilul hipster, cumpara doua perechi de bocanci dar cu sireturi diferite si schimba-le intre ele. Vei oferi un plus de originalitate tinutei tale.

Un rucsac satirat va completa cu succes tinuta, iar daca ai o sapca stil R&B, intr-o nuanta pastelata cu insertii stralucitoare, poart-o cu incredere.

Daca iti plac mai mult tinutele sport si te consideri o persoana mai dinamica, poti sa alegi sa combini la salopeta ta niste tenisi cu platforma. Daca salopeta are o culoare mai deschisa e bine ca incaltamintea sa fie de o culoare intensa.

De exemplu, daca alegi o salopeta mai groasa din denim peste o bluza alba, poti sa incerci ca incaltamintea sa fie de culoare rosu aprins.

Daca iti plac salopetele din piele sau cu insertii de materiale vaporoase, poti incerca o abordare minimalista. Poti chiar sa ii asociezi cu niste incaltaminte cu toc mediu.

Daca vrei sa faci senzatie la un eveniment cochet, poti sa alegi o salopeta cu decolteu adanc in V, peste care poti sa porti o jacheta stilata. Cat despre incaltaminte poti sa alegi ceva stil stiletto.

Orice varianta alegi, incearca sa fie ceva potrivit personalitatii tale. Si nu uita! Toamna asta salopetele sunt din nou in trend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image