Da`i un search...

Saloanele de masaj erotic, intre placere refuzata si stil de viata moderna

In ultimii ani suntem martori ai marilor schimbari; mai exact, de prin anii 2000 avem pe piata tot felul de noutati. Notabila diferenta este mai cu seama in randul celor din generatii mai mari, pentru ca oricum tinerii imbratiseaza mai usor conceptele noi. Asa se face ca saloanele de masaj erotic au rupt lumea in doua, fiind vorba despre un controversat si totusi modern concept ce castiga tot mai multa popularitate.

Ce sunt saloanele de masaj erotic

Sau mai bine spus, sa definim ce este in sine un masaj de acest fel. Dupa cum suna, intuim ca tine de un masaj realizat in cadru intim caci la asta te duce mintea. Erotic poate insemna senzual,  dar desigur aplicat daca se poate spune astfel. Cu alte cuvinte, erotic poate fi si un dans, dar la masaj tine clar de ceva miscari aparte.

Daca vom cauta serviciile unui salon masaj erotic vom descoperi detalieri despre acest segment. Cu toate ca suna cam vag ce se petrece dupa cortina trasa. Descoperim asadar ca sunt si saloane care ofera deliciul a 2 sau chiar 3 maseuze - dar nu ca sa le admiri ci ca sa te rasfete, masandu-te. Este o placere de nerefuzat ai putea crede - si mai cu seama pentru barbati. Dar surpriza, si femeile trec pragul acestui salon.

Au devenit acestea o competitie pentru clasicele masaje? Desigur ca nu, pentru ca scopul este unul clar. Cand mergi la un teraput pentru un masaj al spatelui te intereseaza muschii, durerea si cum te poti simti mai bine ca doar trebuie sa muncesti zi de zi. In schimb, cand mergi la un salon de masaj erotic, stii bine ca interesul tau este acela de a te relaxa insa intr-un alt mod, de a te delecta cu prezenta unei femei frumoase, maseuza; pentru majoritatea barbatilor este vorba si de orgoliul masculin de a avea parte de rasfat. Practic, o super domnisoara, bine antrenata in misiunea ei de a seduce si a masa intr-un mod neobisnuit insa placut, senzual si de dorit sta la picioarele unui barbat dornic de a experimenta. Cum suna asta?

Mizand pe nou, inedit, pe partea intima pe care o exploreaza pana in cele mai mici detalii, saloanele de masaj erotic au cucerit piata. Partea controversata ramane mai degraba in randul pudicilor si a ipocritilor. Pentru ca la modul in care se estimeaza aceasta piata la ora actuala, este clar ca afacerile de acest gen merg. Asadar, ceea ce unii spun, aruncand negativism, tine mai degraba de o frustrare, de aparente poate. In fapt, saloanele de masaj erotic demonstreaza ca totul merge ca pe roate.


Cand magazinele deocheate au aparut pe piata, multi s-au alarmat. La videochat a fost o poveste copiata. Ori cand vine vorba de masaj erotic se pare ca lucrurile sunt usor de digerat, avand in vedere ca acestea tin cont de un mix de aspecte; pana la urma au ca scop relaxarea, destinderea in sine. Sunt cele care ofera placerea unui masaj la pachet cu placerea in sine. 

0 comentarii:

Best Blogger TipsComment here