Pe un ten neingrijit si pe un par deteriorat se intiparesc doua informatii importante: varsta adevarata a unei femei, dar si neglijenta acesteia fata de ea insasi. Fata are nevoie de sustinere permanenta pentru a anula efectele:
-machiajului (multe dintre produse sunt toxice, mai ales daca folosim tot ceea ce ne pica la indemana si folosim cele mai ieftine cosmetice cu putinta)

-caldurii excesiva, efectul UV si al apei sarate sau poluate din stranduri sau de la mare
-vantului, prafului, gerului, a tot ceea ce usuca si dezhidrateaza pielea.
Nu exista varsta minima si maxima pentru ingrijirea tenului,fiindca trebuie sa fie un proces permanent in conditiile in care chiar si adolecentele folosesc fond de ten sau farduri. Am vazut eleve de clasele a VII-a si a VIII-a cu chipurile acoperite de fond de ten, care marturiseau cu nonsalanta ca nu au stiut ca trebuie sa aplice si crema protectoare si ma intreb daca au discernamantul de a se demachia corect.
O crema de fata buna pentru toate varstele si situatiile se poate comanda rapid de pe Esteto.ro. Aici exista creme pentru ten normal, ten gras sau mixt, creme antiimbatranire si creme de fata hidratante, dar si masca de fata.

Masca de fata Afrodita actioneaza in doua directii esentiale: purifica si reimprospateaza gratie componentelor sale de baza cimbrul (se stie efectul sau calmant, ceaiul de cimbrisor de poiana fiind recomandat si in cazul insomniilor) si vitaminei B3. Consumatorii o considera o adevarata “masca a intineririi”, efectele ei fiind miraculoase. La pretul de 19 lei bucata ea poate fi utilizata si inainte de petreceri si evenimente, cand femeile se simt obosite deoarece au avut o perioada foarte grea, dar si de cateva ori pe saptamana ca efectul sa fie de lunga durata. Modul de aplicare este simplu, timpul consumat fiind mult mai putin decat in cazul unei masti naturale realizate acasa (numai pana amestecam ingredientele dureaza cateva minute), inlaturarea fiind mult mai simpla: dupa15 minute se clateste fata cu apa calduta, lucru care nu este valabil si pentru o masca din fructe,legume, miere sau galbenus. Exista si masca hidratanta, dar si pentru tenurile afectate de cuperoza sau acnee.

Femeile care au nesansa de a avea un ten cuperozic este bine sa afle ca pe Esteto.ro gasesc o masca adresata direct lor, care costa 150 de lei, la fel adolescentele exasperate de acnee. Masca antiacneica are acelasi pret.
Femeile mature pot folosi masca de intinerire cu aur pentru fata, gat si decolteu, pretul acesteia fiind de 289 de lei. Ingredientele active sunt numeroase, scumpe si cu efect antiimbatranire diminuand ridurile si oferind elasticitate si stralucire placuta pielii.
Componentele acestei masti sunt: aur pur de 24 de karate, isoflavone de soia, uleiuri de seminte albe, uleiuri de seminte de soia, unt de cacao, seva de aloe vera, beta-caroten si extract de morcov, vitamina E si panthenol.
Timpul de actiune este de 20 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa din abundenta. Esteto.ro dovedeste generozitate ca ne pune la dispozitie si noua, femeilor foarte ocupate, produse destinate pana nu demult exclusive saloanelor de infrumusetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image