Inchirieri masini – mai multe beneficii

0
Serviciile inseamna libertate de miscare, economisire de bani si timp, comfort sporit si o calitate mai buna a vietii. Mai sunt si alte beneficii in afara de acestea care sunt mai mult decat evidente. Iata cateva dintre ele. 

Pretul pentru servicii inchirieri masini

La prima vedere tindem sa credem ca a inchiria o masina inseamna a da foarte multi bani. Dar nu este asa. Preturile serviciilor de inchirieri masini au scazut considerabil in ultimii ani. Este suficient sa va uitati pe o oferta de inchirieri masini ca sa realizati ca acest lucru este foarte adevarat. Daca pana in acest moment nu ati indraznit sa inchiriati o masina tocmai din acest considerent, pregatiti-va sa va schimbati parerea. Serviciile de inchirieri masini au devenit extrem de accesibile in ultima perioada si da, merita sa calatoriti mai mult intr-un mod mai confortabil si placut. Unul din motivele pentru care preturile serviciilor de inchirieri masini au scazut este concurenta. 
Pe piata de inchirieri auto exista in prezent o concurenta destul de mare. Cam in orice oras – centru urban mai mare si cu potential turistic au aparut nu una ci chiar mai multe firme de inchirieri masini. Aceasta concurenta face ca clientul final sa se bucure de preturi mai mici pentru ca firmele vin mereu cu promotii, tarife la oferta pentru inchirieri pe termen lung. Apoi daca sunteti companie si vreti sa inchirieti mai multe masini o data sau sa incheiati un contract de inchiriere pe termen lung, la fel exista mari sanse sa primiti preturi preferentiale. 

Accesibilitatea serviciilor de inchirieri masini

Am atins acest subiect doar in trecere, in paragraful de mai sus. Dar vreau sa subliniem acest lucru: serviciiel de inchirieri masini sunt accesibile unui segment foarte mare a populatiei. Nu mai este un lux sa inchiriezi o masina. Apoi trebuie sa vorbim si de costul de intretinere al unei masini. Rationamentul este urmatorul: daca locuiti intr-un oras mare si nu aveti nevoie de masina in fiecare zi, nu merita sa platiti pentru aasigurare, parcare, verificati mecanice periodice, anvelope, rovigneta etc. Daca folositi masina doar pentru a merge intr-un mall, la o petrecere sau pentru o plimbare romantica ocazional, evident nu se merita sa aveti o masina personala. Costurile in aceasta situatie depasesc beneficiile. Inchiriati in schimb o masina la asemenea ocazii si veti plati mai putin decat intretinerea unei masini. Chiar daca la prima vedere pare ca serviciile de inchirieri masini costa mai mult, adevarul este ca totul e mult mai ieftin decat detinerea si intretinerea unei masini proprii. 

Calatoreste ieftin

Nu merita sa conduci o masina proprie daca intentionezi sa conduci mai  mult de patru ore atunci cand pleci in vacanta sau in sejur. Mai ales daca aveti si copii cu dumneavoastra. Va fi mult mai convenabil sa combinati zboruri low cost si sa inchiriati o masina in aeroport. In plus, calatoria va fi mai scurta. Durata orelor lungi de conducere creste riscul unui accident si veti ajunge la destinatie obostit, infometat si inconfortabil. Trebuie sa luati in considerare greutatea bagajelor, opririle, combustibilul si chiar cheltuielile pentru cazare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image