Din ce in ce mai multe persoane aleg sa-si petreaca sarbatorile de iarna in zone exotice, insorite si calde decat sa ramana in tara sau sa mearga intr-o alta tara la sky. Acest lucru se datoreaza faptului ca muncim din ce in ce mai mult si avand un numar limitat de zile de concediu, nu putem merge intr-o vacanta cand vrem noi si cat vrem noi si cateodata nici in timpul verii nu ne putem lua concediu asa ca in preajma sarbatorilor de iarna preferam sa ne relaxam intr-o zona calda, sub razele soarelui decat sa stam in fiecare zi imbracati gros, in cautarea cadourilor, a decoratunilor si preparatelor de Craciun.

Si daca stam sa ne gandim, banii pe care ar trebui sa-i cheltuim pe toate pregatirile pentru Craciun si Anul Nou sunt mai mari decat daca am alege sa mergem in vacanta intr-o zona exotica in aceasta perioada. In acest fel nu doar ca vom putea face o afacere buna dar ne vom simti si mai bine, departe de aglomeratia specifica acestei perioade, de invitatii pe care ar fi trebuit sa-i avem si in cazul celor care nu suporta acest lucru, a conlindatorilor.

O vacanta Bali, Indonezia sau in insulele Seychelles ne costa maxim 1400 Euro si va fi o experienta pe care le-o vom putea povesti prietenilor la intoarcere. Iar in ziua de Revelion in loc de un pahar de sampanie punem ciocni un cocktail racoritor pe plajele aurii pe care le are o astfel de locatie sub razele soarelui sau sub lumina lunii impreuna cu persoana iubita sau cu membrii familiei. Pe vacantesmart.ro beneficiem de un pachet special de Revelion cu numeroase destinatii pe care le putem alege cu preturi accesibile. O astfel de oferta nu trebuie ratata daca si tu esti o persoana care in perioada de iarna prefera soarele si caldura si vrei sa treci in noul an de la malul marii sau al oceanului admirand rasaritul sau apusul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image