Cum gasesc cea mai frumoasa rochie de seara? E intrebarea pe care mi-o adresez si eu mereu. Noroc cu site-urile de specialitate care permit vizualizarea si compararea diferitelor modeluri de rochii si fuste direct din fata calculatorului.  La balul facultatii al carui dress cod au fost tinutele cocktail, am optat pentru un model de rochie de indraznet care ma reprezinta.  
 Rochia de seara este o piesa vestimentara esentiala in garderoba oricarei femei. Tinand cont ca nevoile noastre se schimba in functie de varsta si ocaziile care apar . Este essential sa investesti in una sau mai multe toalete elegante de acest tip.
O investitie buna,  va avea acel efect de „wow” pe care il cauti si o vei putea purta, prin rotatie cu altele, la multe evenimente de acum incolo.
In alegere trebuie sa tinem cont de urmatoarele 6 detalii elementare:
Primul lucru cand iti achizitionezi o rochie noua este sa tii cont de OCAZIA unde o vei purta.
LUNGIMEA rochiei, care depinde de evenimentul la care participi si de silueta ta. Rochiile lungi, luxoase, tind sa fie mai potrivite pentru ocaziile sofisticate.
 Alegerea CROIELII si a MARIMII potrivite reprezinta cheia unei rochii care arata impecabil si poate fi purtata fara probleme toata noaptea. Alege intotdeauna numarul tau si verifica sa nu faca cute la spate, decolteul sau partea din spate sa nu fie prea stranse si sa nu apara „colacei” sub brat. Anumite forme de rochii pot ascunde sau evidentia trasaturi ale corpului si creeaza optic o silueta de invidiat..
CULOAREA  nu te feri de rochiile colorate de seara, mai ales cand este vorba despre culori tari precum albastru, galben, magenta ori rosul.
PRETUL  este si el un element definitoriu, de ce sa nu recunoastem!  
Totusi, poti gasi si rochii frumoase si de calitate la preturi acceptabile, mai ales daca „vanezi” ofertele de rochii de iarna pe internet. In magazinele online, reducerile si promotiile sunt la ordinea zilei, iar transportul este deseori gratuit. Nu risti mai nimic daca iti cumperi o rochie de pe internet – daca nu iti place sau nu iti vine, exista posibilitatea de „refund”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image