Mi se pare ca un tricou din bumbac, cu maneca scurta si usor mulat iti pune in valoare cel mai bine corpul lucrat la sala, de aceea am ajuns sa-mi cumpar in disperare produse cuminti si produse indraznete din magazinul in care am descoperit eu o adevarata comoara: tricouri ieftine.

Frate, m-am saturat de textul:”Te consider ca un frate”, spus de fata a carei prezenta imi frige inima!
Ma considera ca un frate si se lipeste de mine cand ii este frig, ma intreaba cum ii sta parul si cum ii vine rochia noua. Daca vine si-mi da un pupic pe obraz o alta fata in discoteca, nu-mi mai vorbeste toata seara si face botic, iar ca sa nu fie sora cea rea, imi explica rabdatoare ca a trasnit-o din senin durerea de cap, cand a venit urata aceea la noi!

Lucrul care m-a suparat cel mai tare a fost momentul in care mi-a spus:
-Nu mai merge asa! Sa luam o pauza ca frate si sora! Tu sa vii cu alta fata la discoteca, iar eu cu un alt baiat!
Am acceptat propunerea si fiindca am vrut sa o pun la punct mi-am luat un tricou mai indraznet decat sunt in realitate, tricoul: “Atentie!XXXL”, mesajul fiind urmat de o sageata explicita. Era un tricou alb, frumos, imprimat cu rosu, care s-a asortat perfect cu blugii negri. Aratam bine si simteam asta, plus ca fetele gustau mesajul indraznet si roiau pe langa mine.

Ea, si-a aprins o tigara si s-a inecat repede cu fumul nefiind obisnuita, apoi si-a comandat o tarie si au podidit-o lacrimile. A cerut un pahar cu apa, si-a facut curaj si a venit la mine:

-Lasa-ma sa vad, m-a rugat cu glas sfarsit!
Am fost tentat sa-i spun ca astept demult clipa asta, dar nu se poate in public, crezand ca a citit mesajul. Mi-a pus mainile pe piept si a zis:
-Am vrut sa te salut ca pe un frate, dar nu mai esti fratele meu! Lasa ca-i spun eu mamei tale cu ce tricouri iesi la discoteca!
Desi venise cu un grup de prieteni, s-a imbracat sa plece singura in timp ce ploaia de reprosuri se revarsa asupra mea, dar eu eram cel mai fericit om din lume!

-Cum ai putut sa-mi faci asta, m-a intrebat printre sughituri de plans tot drumul? M-ai facut de ras!
-Nu inteleg, i-am spus in timp ce ii stergeam fata plina de lacrimi, eu port tricoul si te fac pe tine de ras? Cu ce am gresit, ma rog frumos? Fiindca esti sora mea este posibil ca in curand sa iti prezint o cumnata.

Am simtit palma usoara si fierbinte pe obraji. Imi demonstra ca nu are nevoie de cumnata. Ne-am impacat si ne-am marturisit focul care ne ardea in suflete si mi-a promis solemn ca nu-i va spune mamei cu ce tricou am iesit eu in oras!
Acum port tricouri cuminti de cand am devenit oficial un cuplu, am pierdut o sora, dar mi-am gasit cea mai iubitoare si frumoasa sotie din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image