Oxigen Tour va ofera cele mai frumoase excursii in Romania!

0

Sunt destui cei care se plictisesc intre patru pereti si simt nevoia sa evadeze. De fapt, sunt din ce in ce mai multi! Dar nu sunt prea multi cei care stiu si CUM sa scape de blestemata de rutina zilnica. Mai sunt si altii care stiu, dar nu pot – pentru ca vacantele in locuri exotice, cum isi ofera divele din show-biz, nu sunt pentru punga oricui. Si totusi, o solutie exista: excursii Romania. Chiar si printul Charles, mostenitorul coroanei britanice, si-a dat seama ca avem o tara frumoasa, in care avem ce vedea – si nu de ieri, de azi! S-ar putea obiecta ca Alteta Sa Regala sta mult mai bine la capitolul „fonduri si finante” decat noi, bietii muritori care traim de la o chenzina la alta. E adevarat, dar se mai gaseste si pentru noi cate o posibilitate de a ne relaxa pe lumea asta – adica vreun tour operator care practica preturi decente.

Oxigen Tour, de exemplu, poate demonstra oricand si oricui ca romanii au ce vedea in in tara lor si ca o excursie in Romania merita oricand facuta. Pentru ca destinatii interesante sunt destule!
De exemplu, puteti incepe anul traversand Bucegii, iar dupa ce veti admira platoul, veti petrece noaptea la Padina. Iar in luna februarie, puteti afla de ce masivul Ciucas este supranumit „Muntele lui Goliat”. Traseele din acest masivs sunt absolut superbe si nu sunt deloc grele, fiind ideale pentru o excursie de o zi a carei destinatie finala este Cabana Ciucas, situata la o altitudine de 1595 de metri. Iar pana ajungeti acolo, aveti ocazia sa fotografiati si „Turnurile lui Goliat” in timp ce va bucurati de zapada imaculata si de gerul care pisca usor. Pentru ultima luna de iarna, cei de la Oxigen Tour au planificat o excursie in Piatra Craiului la Cabana Curmatura, unde va asteapta un ceai cu rom, un foc de lemne care duduie in soba.
Merita vazuta si Cabana Malaiesti, care a ramas una din destinatiile de suflet ale echipei de la Oxigen Tour. Printre altele, si pentru ca prima lor expeditie turistica a avut aceasta destinatie! Sau, tot in Bucegi, puteti avea parte de o bulgareala la Diham.

Iar la vara (mai exact, la jumatatea luniii iunie) puteti vizita, insotiti de ghizii de la Oxigen Tour, rezervatia naturala Cheile Varghisului. Desi este unul dintre cele mai spectaculoase obiective geografice din Tinutul Secuiesc, aceasta destinatie e un loc mai putin cunoscut (ceea ce, de fapt, nu e tocmai rau). Zona merita vazuta, pentru ca are peisaje faine si e plina de pesteri care asteapta sa fie vizitate.
Preturile practicate de Oxigen Tour sunt mai mult decat decente – o escursie in Bucegi costa sub „doua bulioane jumate”, cum ,ai spun cei care vor sa faca haz de necaz, iar o excursie in Maramures, in Muntii Rodnei (care include o plimbare cu mocanita) costa doar 495 de RON.

Mai multe amanunte puteti afla la punctul de lucru situat pe Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 9, bl. 3, sc. A, ap. 6, Bucuresti (Luni-Vineri: 10:00 – 19:00), unde va puteti inscrie pentru o excursie in tara sau la numarul de telefon 0771 465 864. De asemenea, puteti trimite un e-mail pe adresa contact@oxigentour.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image