Din pacate, lemnul sfant a fost introdus relativ recent in Romania, iar noi am pierdut mult timp binecuvantarile aduse de catre acest talisman si panaceu in vietile voastre, in ciuda faptului ca pe glob a fost utilizat de peste milenii, cu succes, de civilizatiile renumite ale lumii.
2018 va fi anul lemnului palo santo in Romania deoarece oamenii au aflat cat de mult bine revarsa asupra celor care il folosesc. Produsul face tranzitul de la magia alba (ritualuri, energii pozitive) la credinta (utilizat pentru dublarea fortei rugaciunii) la vindecarea spirituala si fizica. Prin aroma pe care o raspandeste in jur in cadrul fumigatiilor, palo santo are capacitatea de a alunga parazitii din locuinta, asa ca, in cazul in care nu doriti sa aveti muste, tantari si rozatoare, fara sa le alungati prin mirosurile tari ale pastilelor sau substantelor chimice, mizati pe proprietatile lemnului sfant!
Chimicalele care le-ar distruge, v-ar afecta in mod cert sanatatea, in timp ce fumigatiile cu aroma sfanta va linisteste si va curata locuinta de tot ceea ce se vede si ceea ce nu se vede, acesta fiind principalul motiv pentru care 2018 este anul lemnului palo santo.
Fumigatiile regulate au urmatoarele efecte pozitive:
-alunga gandacii, tantarii, mustele si rozatoarele, prin intermediul mirosului frumos, efectul fiind multiplu: de purificare si odorizare.
-alunga energiile negative existente in spatiul vital
-purifica locuinta de gandurile rele indreptate de catre alte persoane catre locatari.
Tinctura speciala si uleiurile esentiale inlocuiesc pastilele, sunt mult mai eficiente decat aceste fiindca au rata de vindecare de peste 80% si nu au in componenta substante care dauneaza organismului ca pilulele.
Din moment ce a fost achizitionat lemnul palo santo se reduc cheltuielile pentru:
-adeziv pentru rozatoare, grausor otravit, pastile pentru tantari, spray toxic pentru muste. Un alt beneficiu este acela ca in cazul soriceilor care sunt otraviti este necesara gasirea rapida a cadavrelor, in caz contrar locuinta se va umple de miros neplacut.
-odorizant natural pentru camera. Parfumul acestui lemn este 100% natural si linistitor
-pastile si ceaiuri pentru calmarea si vindecarea bolilor digestive, reumatice si respiratorii. Este de retinut faptul ca derivatele din palo santo, care sunt foarte ieftine tin locul unguentelor antiinflamatorii, care costa destul de mult.
-talismanelor, mataniilor si insemnelor religioase
-antidepresivele fiindca fumul parfumat al betisoarelor alunga durerile de cap sau de dinti si induc o atmosfera de optimism.
Palo santo devine un liant al familiei, atunci cand formeaza ritualuri permanente: rugaciuni rostite impreuna pe fondul fumigatiilor, un ceai aromat baut in timp ce betisoare din lemnul sfant ard si raspandesc aroma lor divina, admirarea peisajului hibernal de la fereastra, in timp ce crestetele si mainile se ating, iar ochii privesc in aceeasi directie si inimile simt la fel. Lemnul magic subliniaza ceea ce au comun cei care se iubesc, nu ceea ce-i diferentiaza.
Uleiul esential de lemn sfant costa de la 18,5 lei, la 29 sau 54 de lei, dar avandu-se in vedere economiile care se fac cu ajutorul produsului si beneficiile utilizarii sale regulate, pretul este mai mult decat onest.
Anul 2018 este anul lemnului sfant, asa ca grabiti-va sa-l comandati, iar daca achitati cu cardul, aveti o reducere de 3%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image