Cum ne-am salvat vacanta de Craciun cu Parbrize acasa.ro

0

Ne-am luat timp si ne-am pregatit financiar si sufleteste sa avem un Craciun de poveste. Destinatia finala: Tragul de Craciun de la Viena.
Pana acolo aveam o lista cu orasele din Transilvania pe care trebuia sa le vizitam, apoi treceam si pe la Budapesta si ne opream in Austria.
Stiam ca Viena se transforma intr-o feerie de Craciun, iar copiii asteptau intalnirea cu ea cu nerabdare. Baietii nostril intocmisera lista castelelor pe care trebuia sa le vizitam pe traseu fiindca sunt topiti dupa ele. Pasiunea lor pentru istorie ne umple de bucurie.
Dar cu o zi inainte de plecare, cineva a aruncat noaptea tarziu o petarda pe parbriz (desi sunt interzise) si ne-am trezit cu geamul crapat. Rezervasem cazarile, achitasem avansuri online, nici nu se punea problema amanarii. Un cunoscut a venit cu idea inchirierii unei masini.
Nu prea mi-a cazut bine. Sa stai cu masina buna in parcare si sa platesti pentru alta cu care nu esti obisnuit…
Apoi am avut o revelatie. Ce era greu sa tastez parbrize la domiciliu si sa astept rezultatele? Facusem asta de zeci de ori si minunea se infaptuia.

Lansezi o cautare in eter si esti condus la destinatie. Asa s-a intamplat si atunci. Am fost condus rapid la Parbrize acasa.ro. M-am rugat in gand sa aiba-n stoc geamurile potrivite pentru masina mea, am inteles ca le livreaza la domiciliu, dar sa le si monteze si totul pe repede inainte.
Site-ul mi-a facut o impresie excelenta si mi-am dat seama ca oamenii din spatele lui sunt foarte seriosi. Am gasit raspuns la toate dilemele mele si pentru ca mi-au salvat vacanta de Craciun spun si altora despre interventia lor providentiala. Iata lista avantajelor colaborarii cu Parbrize acasa.ro:
-asigura pachet complet de servicii: vanzare, aducerea la domiciliu a parbrizelor si montarea lor. Respecta clientii fiindca vin sa rezolve si urgentele si se gandesc la timpul oamenilor. Va dati seama cata alergatura si ce inconfort presupun ducerea masinii la un atelier, condusul in curent, cu geamurile sparte ca sa i se monteze parbrizele! Ei fac totul la domiciliu clientului, intr-un timp record. Iata lista detaliilor care-i impun in fata concurentei:
-au in stoc geamuri si accesorii pentru toate autoturismele, dar si pentru autoutilitarea si camioane.
-deplasarea la domiciliu clientului este gratuita. Atat parbrizului, cat si aducerea tuturor aparatelor necesare montarii nu costa nimic.
-se ofera o garantie de 2 ani la fiecare montaj in parte, manopera fiind facuta cu simtul raspunderii.
-clientul este consiliat cum sa prelungeasca prin conduita sa viata parbrizului nou montat, fiindca anumite operatiuni dauneaza manoperei. Reprezinta o greseala fatala sa duci la spalatorie masina a doua zi dupa montarea parbrizului sau sa o parchezi incorect: jumatate pe bordura, jumatate pe carosabil.
Am avut o experienta placuta cu ei. In 30 de minute parbrizul era montat, iar pretul a fost onest, raportat la efortul depus. In plus, am considerat ca este bine sa imbunatatesc parbrizul cu senzori ploaie, lumina si incalzire. Nu mi-a venit sa cred ca, desi era sambata, oamenii mi-au raspuns la telefon si au venit la adresa indicata de mine sa monteze parbrizul. Cei de la Parbriza acasa.ro lucreaza mult, repede si foarte bine, iar tarifele percepute de ei sunt oneste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image