M-am saturat sa aud, in stanga si dreapta, cat de rau este laptele praf. Bunici, alte mamici, matusici si o gramada de alte „ici” au pus la zid, ani de zile, bietul lapte praf de parca ar fi fost o vrajitoare rea. Ba ca laptele praf nu il ajuta pe bebe sa creasca sanatos, ba ca ala micu’ nu va fi suficient de inteligent daca ii dai lapte praf, de parca genele nu au niciun rol in asta, ori ca nu o sa te mai recunoasca de mama etc. Ce mai, nimic pe lumea asta nu e mai condamnabil decat laptele praf si biata mama care indarzneste sa i-l dea bebelusului! Da, este foarte ok, daca astrele sunt favorabile organismului tau, sa ii dai celui mic lapte de la san. Insa, ce te faci cand sansa nu e de partea ta? Comiti „abominabila” actiune de a-i da laptele praf celui mic. Si totusi, draga mea mamica, nu e un capat de lume. Laptele praf nu e otrava si nici tu nu esti mama vitrega din Alba-ca-Zapada. De fapt, hai sa iti spun cateva chestii tari despre laptele praf:
1. Laptele praf nu este cu mult mai diferit fata de laptele matern. De fapt, din ce in ce mai multe companii au gasit formula de lapte care are in componenta sa aceleasi elemente ca laptele matern. Unul din aceste produse este lapte praf Topfer. Este organic, a fost prelucrat sub stricta supraveghere a specialistilor si pefectionat pe parcursul a mai bine de 100 de ani.
2. Fericirea bebelusului poate fi influentata de consumul de lapte praf. De ce? Conform unor studii, cei care sunt hraniti la san muncesc mai mult pentru a se hrani, depunand efort pentru a obtine lapticul. La biberon treaba sta mult mai simplu asa ca bebe pare a fi mai fericit dupa spusele cercetatorilor.
3. Bebe o sa aiba oase puternice. Laptele praf are multa vitamina D ce influenteaza densitatea masei osoase. In formula de lapte praf veti gasi acest element. De exemplu, Topfer asigura vitamina D precum si alte vitamine si minerale esentiale in dezvoltarea armonioasa a copilului.
4. Bebe se va satura mai mult. Am obervat asta la propriul copil. In momentul in care nu am mai putut sa alaptez si am introdus ca masa intrega formula, am constatat ca cea mica nu mai cerea atat de des sa manance si noptile au devenit mai linistite.
5. Hranirea lui bebe nu va mai fi sarcina ta exclusiva. Acum intreaga familie poate participa la asta. Si tati poate sa pregateasca un biberon de lapte, iar tu sa iti faci o baie calda, relaxanta.
Va spuneam, mai devreme despre laptele Topfer. L-am ales ca exemplu deoarece, in opinia mea, este cel mai bun de pe piata. A fost testat atat de mine cat si de alte mamici si multumirea a fost unanima. Laptele praf este o zana buna si nu o vrajitoare rea.
De unde il iau? Se gaseste in multe locuri, insa prefer sa il achizitionez de pe bebelusultau.ro deoarece doar aici il gasesc la cel mai mic pret. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image