Nicioadata nu a fost mai simplu sa pui un business pe picioare ca in 2018. Pot sa garantez asta deoarece am inceput o afacere cu doar cateva articole iar acum m-am extins in aproape toata tara.
Normal, inceputurile niciodata nu vor fi simple. Cu multa munca si perseverenta si veti fi pe drumul cel bun.
In 2017 imi propusesem sa deschid un magazin online promovand cultura alternativa. Sa fiu mai explicit, voiam sa aduc pe piata romaneasca lucruri care nu le gaseai neaparat usor sau cel putin trebuia sa le comanzi din alte tari platind un extra cost pentru tansport si TVA.
Deci, urma sa aduc pe piata romaneasca muzica si imbracaminte tipice culturii metal si goth. Imi facusem deja un stoc de produse dar nu prea stiam cum sa promovez magazinul pe internet. Iar cum niciodata nu am fost foarte priceput in ale computerului nu eram pregatit sa invat cum se procedeaza deoarece eram presat de timp.
Dupa cateva sfaturi de la persoane in domeniu si cateva click-uri pe internet, am descoperit ca exista o optiune care ma va scuti de timp pierdut si care ma va face sa economisesc.
Solutia care am gasit-o se numeste InboxTarget.ro care propun servicii de marketing automation oferind o gama completa de functionalitati pentru a optimiza business-ul.
InboxTarget.ro se ocupa de absolut tot ce este nevoie in materie de pagini web, de la crearea acesteia in functie de criteriile specificate, la gestionarea newsletter-ur-ilor si campaniilor pentru promovarea produselor.
Marketing automation a devenit solutia viitorului care asigura un mod eficient de a va gestiona afacerea oriunde va-ti afla, fie ca sunteti acasa sau in vacanta, avand totul sub control cu numai un click.
Functiile de retargeting prin notificarile push faciliteaza cu totul interfata site-ului web fiind usor de folosit si prietenoasa tuturor utilizatorilor.
Este o metoda foarte convenabila deoarece numai este nevoie sa aveti angajati pentru a face lucrul acesta posibil. In plus, sistemul nu va da gres fiind totul calculat cu precizie matematica.
Dupa ce am facut aceasta alegere afacerea mea a prins contur si in mai putin de 6 luni am devenit deja un brand unoscut in domeniu.
InfoTarget.ro este solutia de care ai avea nevoie daca planuiesti sa pui pe picioare primul business fara a avea foarta multe cunostinte in domeniu. Rapid, eficient, ei  vor lucra numai dupa specifiicatiile oferite, fara a investi foarte mult in serviciu.
Va recomand metoda viitorului de a face afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image