Orice s-ar spune imi doresc o nunta discreta, eleganta de care sa nu-mi fie rusine peste ani pentru ca este cel mai important eveniment din vietile noastre si nu o posibilitate sa ne dam in spectacol.
Nuntile si inmormantarile, desi sunt evenimente opuse, sunt discutate mult timp dupa sfarsitul lor si multe aspecte m-ar deranja sa se regaseasca si in organizarea momentelor cheie ale vietii mele.
Detest nuntile la care mireasa poarta o rochie de o tona, incat pentru ea ziua cea mare devine prilej de tortura. Am vazut rochii cu sute de volane, cu pietre pretioase, cu trene de 3-4 metri, incat toate trotuarele si scenele sa fie maturate.
M-ar ingrozi sute de vitei sacrificati pentru nunta mea si un tort urias care sa fie adus cu camionul. Nu mi-ar placea deloc ca artistii sa fie grasi, tunsi la chelie si sa se arunce cu bani in ei sa se faca dedicatii: cantece despre smecheri, dusmani si inchisoare, fiindca noi suntem doi tineri cinstiti si studiosi care ne iubim, nu furam si nu ne consideram mai presus de lege.
Sper ca intelegeti de ce am cautat artisti nunta pe Contact-artist.ro sa evit bataile, scandalurile, muzica lipsita de valoare la nunta mea si sutele de euro bagate in sanul cantaretelor sau lipite pe capetele rase ale cantaretilor.
Pe site am gasit artisti de toate genurile ca sa satisfac gusturile tuturor nuntasilor, dar si datele de contact ale unor actori de comedie renumiti si prezentatori. Am vazut nunti unde solistii sunt cei care se ocupa si de prezentare si de buna dispozitie a invitatilor si improvizeaza. Se vede experienta scenei, dar la unii exprimarea lasa de dorit sau cade in derizoriu (devine vulgara de dragul umorului), de aceea consider ca la o nunta decenta, artistii sunt introdusi de catre prezentatori care stiu sa faca si glume bune de care mesenii au nevoie, fiindca nu se ridica mereu sa danseze, iar cantaretii mai iau pauze din cand in cand.
Evident ca nu exista bani sa fie programati pentru nunta toti artistii foarte buni de pe site, dar mizez pe talentul a doi oameni din baza de date:
-Andra. Nu m-a influentat faptul ca este una dintre cele mai solicitate soliste de pe site, cat felul ei de a fi, vocea, repertoriul bogat. Andra canta cu aceeasi daruire muzica usoara, dar si doine, sarbe sau melodii de petrecere.
-Bendeac fiindca este spontan, vorbeste frumos si umorul sau este cel mai bun.
Rezervarile se fac online sau telefonic, iar preturile pentru fiecare artist in parte sunt comunicate telefonic. La sectiunea Noutati se pot citi stiri socante despre artisti sau noutati legate de piesele lor, filmari, activitate scenica.
Evident ca activitatea desfasurata aici este legala, din moment ce site-ul este public, iar datele de contact ale celui care se ocupa de impresariat sunt publice.
Muzica de calitate si oamenii care o fac decid nivelul de decenta al unei nunti 75%.
Este adevarat ca nuntasii iau in calcul si mancarea, localul si toaletele si comportamentul protegonistilor, dar calitatea spectacolului da clasa acestui eveniment unic din viata oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image