Da`i un search...

Premii internationale pentru un studio de videochat din Bucuresti

Exista Globurile de Aur, exista Premiile Grammy si exista covorul rosu pentru orice gala importanta. Dar de lucrurile asta a auzit toata lumea, nu-i asa? Totusi, exista si Live Cam Awards, despre care pot paria ca nu stie multa lume. Live Cam Awards, Bucharest Summit sau AW Awards sunt doar cateva dintre galele de premiere ale industriei de videochat din lumea intreaga. 

Si, daca ele exista, e clar ca exista si un „cel mai bun studio de videochat”. Inca de la aparitia pe piata (in urma cu 6 ani), studiourile de videochat de sub umbrela Charm Group s-au remarcat prin profesionalism, legalitate si corectitudine. Tocmai din acest motiv, nu exista premiere fara Charm pe scena!

Live Cam Awards, Lisabona, Portugalia – 2018

Cel mai nou premiu obtinut de catre echipa Charm, studio de videochat Bucuresti, a fost la Lisabona, la inceputul lunii Martie a acestui an. Este vorba despre „Aspiring Live Cam Model of the Year” si completeaza perfect vitrina cu premii din Strada Doctor Raureanu.


Daca in urma cu 5 ani primul premiu pe care l-au castigat a fost „Best Emerging Live Cam Studio”, la nici un an diferenta au obtinut „Best Romanian Cam Studio”, lucru care nu face decat sa intareasca faptul ca ceea ce fac, fac foarte bine.

Cel mai premiat studio de videochat din Romania

Chiar daca este o concurenta acerba intre studiourile de videochat din Romania, Charm Studios a reusit sa se diferentieze prin, spun ei, profesionalism. Iar acest lucru se vede, inca de la intrarea in receptie. In plus, echipa este formata 100% din persoane de sex feminin, pentru a oferi o mai mare incredere modelelor.

„Ne mandrim cu premiile pe care le-am obtinut pana acum. Sunt niste premii pentru care fiecare din echipa a muncit extraordinar de mult, de la team-leaderi, la make-up artisti, manageri sau echipa de Marketing. Fiecare a contribuit cate putin si, asa cum am mai spus-o, impreuna suntem un intreg. Iar premiile pe care modelele noastre le-au obtinut nu ne fac decat sa ne mandrim cu faptul ca avem cele mai perseverente modele si, evident, cei mai buni team-leaderi. Vorbesc aici despre premii precum „Most Attractive Model”, sau „Social Media Star”, „Best Smile”, „Cam Girl of the Year” si asa mai departe”, ne spune Madalina, PR Manager al Charm Group.

Credem ca este foarte important sa faci parte din cea mai buna echipa, astfel incat sa ajungi si tu sa fii cel mai bun! Angajari videochat: Charm Studios angajeaza modele de videochat perseverente, care isi doresc sa fie in top.

0 comentarii:

Best Blogger TipsComment here