In trecut, omul isi facea sau cumpara casa pe care si-o permitea singur. In prezent, pretentiile sale au crescut fiindca exista sisteme de creditare si ajutorare a omului ca acesta sa isi cumpere o casa conform asteptarilor sale. Vremea caselor cu dormitor comun: parinti-copii, a trecut demult. De fapt asa este firesc: copiii sa invete sa doarma singuri si sa isi exercite independenta, iar parintii sa aiba intimidate.
Dincolo de acest aspect mai sunt si altele. Igiena este pe primul loc, deci nevoia de bai multe, daca se poate cate una pentru fiecare membru al familiei, este rezolvata de case cu arhitectura moderna.
In viziunea mea, o casa cu arhitectura moderna, casa asteptarilor mele, are urmatoarele caracteristici:
-este amplasata intr-un cadru luxuriant.

In jur este multa vegetatie cu rol benefic in sanatatea locatarilor. Sa am ce vedea, nu blocuri monotone, strazi pline de masini si cladiri cu birouri.
-curtea este curata si practicabila, in special cand ploua. Nu se umple de apa, nici de noroi, ci se poate calca linistit pe iarba verde.
-finisajele sunt bine executate, iar casele arata fabulous. Poti sa faci o multime de poze si sa le pui pe retelele de socializare, explicand cu mandrie:”Casa mea”. Nu esti tentat sa faci o poza in fata unei case straine ca sa te lauzi putin fiindca locuinta ca a ta nu mai are nimeni!
-este o casa spatioasa, numarul de camere este suficient pentru toata familia. Fiecare are dormitorul lui, bai sunt suficiente, exista o incapere speciala pentru birou, sa nu lucrati in cadru improvizat, ci organizat.
-are terasa. De la terasa privelistea este minunata. Vara simti racoare si aer curat, poti auzi ciripitul pasarelelor.
-locuri de parcare sunt din belsug, pentru masinile familiei, dar nici oaspetele nu va fi pus in dificultate. Si el isi poate lasa masina in parcarea din fata complexului rezidential fara grija.
-este o casa garantata pe viata fiind facuta din cele mai rezistente materiale si conform standardelor. Izolatiile sunt perfecte, asa ca incaperile sunt racoroase vara si retin caldura iarna.
-trecerea dintr-o camera in alta sa se faca relativ usor, fara deranj. Bucataria sa fie spatioasa, fiindca uneori gospodina are nevoie de ajutor, mai ales cand se pregatesc mesele festive.
-securizarea sa fie garantata, atat in curtea casei, cat si in locuinta. Accesul in curte sa se faca prin porti automatizate, iar usile sa fie prevazute cu interfon.
-sa fie suficient de departe de zgomotele si stresul orasului, dar destul de aproape de utilitati si de punctele cheie ale Capitalei.
Casa cu arhitectura moderna care corespunde asteptarilor mele exista si se gaseste in cartierul rezidential din Bragadirul. Eu am cumparat-o dupa ce am vazut-o. Mai sunt cateva exemplare fiindca s-au tot vandut ca painea calda. Cine nu isi doreste o astfel de locuinta? Sa te stii dator toata viata si tot ai multumirea ca lasi o casa de lux copiilor tai si nepotilor. Copiii tai vor avea unde se juca in liniste si cand se vor face oameni in toata firea isi vor aduce copiii aici, daca nu veti locui impreuna.
Ce zici? Nu te tenteaza sa fim vecini?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image